Κατ΄αρχήν Χρόνια Πολλά .Δεν μπόρεσα να έρθω στην εκδρομή στα Ζαγοροχώρια , και έτσι δεν τα είπαμε από κοντά …για δύο λόγους .Ο πρώτος επαγγελματικός και ο δεύτερος πρακτικός ή ψυχολογικός . Εκείνη την εβδομάδος βρέθηκα ένα πρωί <<στο αντίθετο ρεύμα με τετακε ( ΑΝ το γράφω καλά) σε ένα χαντάκι ,σε ανηφόρα με διπλή φούρκα και ψιλοβρόχι. Ευτυχώς χωρίς ζημιές, κάποιες γρατσουνιές, χωρίς οδική βοήθεια ,βγήκα με αργό και συνέχισα την πορεία μου με καθόλου ηθικό ,ΑΛΛ? ..τετρακίνηση .Εδώ θα ήθελα την βοήθειά σας. Πριν 6 μήνες έβαλα στην αντιπροσωπεία αμορτισέρ KAYABA- KYB343288 -343287 και έχω κάνει περίπου 20.000km. Λάστιχα έχω τα Michelin 4x4 Synchrone με περίπου 30.000km και Ελατήρια δεν έχω αλλάξει καθόλου(μαμά) και έχω 94.000km.Ενδιαφέρομαι για το (κιτ )Mad-Monroe ή Bilstein αλλά έλεγα μήπως για αρχή άλλαζα μόνο τα ελατήρια και από Σεπτέμβρη άλλαζα ελαστικά(ΑΤ)και αμορτισέρ .Μπορώ να κάνω μόνο αυτό ή τα kayaba δεν ταιριάζουν με τα MAD.Μπορώ να πάρω μόνο τα ΜΑD με τον αποστάτη για τον κατανεμητή πίεσης των φρένων ή όχι … :;Μπορώ να προλάβω άλλο τετακέ ή όχι …σας ευχαριστώ για την ανοχή σας στην φλυαρία μου και στην άγνοιά μου και περιμένω νέα σας.