Γνώρισα τον Κώστα σε ένα Beach Party, όταν έφυγε ο αθεόφοβος απο την Αμφφισα, για να μας δει και να φέρει γλυκά.
Τον έχω εκτιμήσει(εκτός απο τις γνώσεις του) και σαν άνθρωπο που ότι έχει να πεί το λέει χύμα, και καλά κάνει.
Κώστα φίλε μου, πολλοί που μπένουν σε αυτό το δικτυακό χωριό, δεν είναι απο χωριό
αλλά απο την πόλη , που εκεί σπάνια μιλάς στον δίπλα σου, ή απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
Απο την άλλη αυτές είναι επιλογές, όπως επιλογή και των παλιών μελών είναι κάποια στιγμή να διαγραφούν οι zero post users μετά απο κάποιο διάστημα.
Σε μερικούς ίσως αρέσει το Θέατρο πχ, και μπένουν στα forum όχι σαν χόμπυ αλλά για να παρακολουθήσουν, το τι συζητάνε οι άλλοι(ενδιαφέρουσα άποψη ε??).
Απο την άλλη αρκετοί πιστεύω ότι μπένουν, απλά για να διαβάσουν, μην τυχόν και γράψουμε κάτι κακό για το σύλλογο, ή απλά για να αποκτήσουν κάποιες extra πληροφορίες-γνώσεις απο τυχόν τροποποίησεις ή εμπειρίες που γράφουμε(διασταυρωμένο
)
Βέβαια αρκετοί zero post users είναι και αυτοί που δεν απαντάνε και στα πμ τους, πχ είχα στείλει στον gas προχθές ένα πμ και του ζητούσα την γνώμη του για το φόρουμ-σαιτ....αγρόν αγόραζε.
Βεβαια δεν του το έστειλα για την γνώμη του αλλά για να δώ εαν θα απαντήσει
είμαι χιουμορίστας τι να κάνουμε.
Εξακολουθώ πάντως να μην καταλαβαίνω το σύνδρομο της χωρίς συμετοχή παρακολούθησης.....ίσως να ανήκει και αυτό στο ευρύτερο ψυχολογικό σύνδρομο του ματάκια, και το φορουμ αντικείμενο του πόθου(στύλ έτσι θα θέλαμε και εμείς το δικό μας
)
Τα άλλα που δεν καταλαβαίνω σε δεύτο ποστ
K'ωστα μπράβο και πάλι για το πολύ καλό θέμα σου...
PS Οταν ποστάρετε σε κάποιο φορουμ, προσέχεται τι avatar ή υπογραφή έχετε, πολύ μπορεί να γελάνε.........