0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Teo-Jimny στις Φεβρουάριος 14, 2006, 16:44Παράθεση από: lakis στις Φεβρουάριος 14, 2006, 16:36ειναι αξιοπρεπες μηχανημα τα εχει ολα.Μόνο αξιοπρεπές? Καλύτερο απο το δικό μου ....καί φορητό... ?σε που ακούει και 2 κανάλια ταυτόχρονα... Τί έχεις εσύ ΤΕΟ?
Παράθεση από: lakis στις Φεβρουάριος 14, 2006, 16:36ειναι αξιοπρεπες μηχανημα τα εχει ολα.Μόνο αξιοπρεπές? Καλύτερο απο το δικό μου ....καί φορητό... ?σε που ακούει και 2 κανάλια ταυτόχρονα...
ειναι αξιοπρεπες μηχανημα τα εχει ολα.
Ρε φίλε στο 31 είματε, τί κάνεις εσύ στο 40???
Παράθεση από: Ironman Jimnys στις Φεβρουάριος 14, 2006, 18:26Ρε φίλε στο 31 είματε, τί κάνεις εσύ στο 40??? Ήμουν για ...πυρασφάλεια Γιάννη όταν έβγαλα τη φωτο...
Παράθεση από: Teo-Jimny στις Φεβρουάριος 14, 2006, 18:29Παράθεση από: Ironman Jimnys στις Φεβρουάριος 14, 2006, 18:26Ρε φίλε στο 31 είματε, τί κάνεις εσύ στο 40??? Ήμουν για ...πυρασφάλεια Γιάννη όταν έβγαλα τη φωτο... Ο ένας και ανεπανάληπτος Τεο
Περιμένω το nicksi να μου λύσει τεχνικές απορίες και πιθανόν να αγοραστεί και κάποιος ενισχυτής.
Κωστα, για οτι θελεις (και το γνωριζω, βεβαια...), ειμαι στη διαθεση σου!!!
Έχω κ εγώ το 42 multi (το πήρα πριν 3 μήνες περίπου αλλά το έχω χρησιμοποιήσει μόνο 4 φορές) κ μόλις σήμερα ανακάλυψα το εξής: δε δουλεύει σα φορητό, δηλ. με τη θήκη των μπαταριών. Δεν ανοίγει καν. Πρόβλημα με τις μπαταρίες; Πρόβλημα στην επαφή; Μέχρι τώρα το είχα χρησιμοποιήσει μόνο με τροφοδοσία απ' τον αναπτήρα, γι' αυτό δεν το πήρα χαμπάρι
Όχι βρε παιδιά, δεν είναι άδειες, είναι καινούργιες! Μήπως θέλει άλλου τύπου μπαταρίες; Έβαλα kodak αλκαλικές.