Με τη σειρα μας, να ευχαριστησουμε κι εμεις τα crazy waters φιλαρακια μας για τη φιλοξενια τους και τη βοηθεια τους στην εξορμηση μας αυτη...!!!
Γιωργο, Βαγγελη, Κωστη να ειστε καλα και να μας ξεναγειτε παντα για να ευχαριστιομαστε ολοι μαζι, τα πανεμορφα μερη σας!!!
Ευχαριστουμε και ολα τα παιδια που συμμετειχαν καθως και τα νεα μελη-φιλους μας που μας εμπιστευτηκαν στη βολτουλα αυτη!!!
Περασαμε καταπληκτικα για μια ακομη φορα, αν και δεν... ολοκληρωσαμε τη βολτα μας στα νεροφαγωματακια του βουνου... Ομως ειχαμε την υποσχεση των οικοδεσποτων μας, οτι θα το επαναλαβουμε λιαν συντομως!!!
Προσωπικα ειχα τη χαρα να δικιμασω τις καινουριες βελτιωσεις του jimny μου (compressor & hot bits) σε πραγματικα... κακες συνθηκες... ασχετα αν ειχα και τους κκ Βαγγελη & Θοδωρη να μου φωναζουν επιμενοντας: σπαστο, λιωστο και διαφορα αλλα τετοια... πολιτισμενα!!! Ευχαριστω παιδες για την υποστηριξη & τη παρεα... και συγγνωμη που δεν το... εσπασα!!! Ας το φτιαχνατε λιγοτερο καλα, να το εκανα κομματια, δε φταιω εγω!!!
Σε (ελπιζω συντομα) αναμονη και του δευτερου κομματιου της διαδρομης,
φιλικα,
Νικος Σιμος & Εμιλυ.