Γεια χαρά σε όλους..
Μετά απο αρκετό καιρό συμβίωσης με mad και monroe και λόγω του ότι ήθελα να βάλω εργάτη κατέληξα στην OME.. Παρόλο που ήξερα οτι δεν έχει την καλύτερη συμπεριφορά... σε εγκάρσια κυρίως περάσματα..κλπκλπ
Αυτό που θέλω να ρωτήσω και άλλους που φορούν το συγκεκριμένο σετ, έχουν μήπως καταλάβει περίεργη συμπεριφορά... σε νεροφαγώματα... περίεργες αντιδράσεις... του στύλ να μην αποροφάει...αλλά να πιστάει κάτω το αμάξι... το έχω καταλάβει 2 φορές... την μία σε μεγάλο νεροφαγωμα με ελάχιστη ταχύτητα για να μην διαφορίσω.. (δεν φοράω μπλοκέ) και αντί να αποροφήσει... με τίναξε και χοροπήδησε όλο το αμάξι.. αυτό πάντως η mad - Μοnroe δεν μου το έκανε...θα έβρισκε το αμάξι κάτω αλλά δεν θα σηκώνώταν ποτέ ετσι...
καμμία γνώμη...??
Xρήστο η MAD & MONROE είναι σκληρότερη απο την ΟΜΕ, προφορτισμένη μιας και το ελατήριο είναι συμπιεσμένο(το μονρόε είναι το μαμίσιο) και το ελατήριο συμπιέζεται δυσκολότερα απο ότι με την ΟΜΕ, τα κρεμάσματα και οι συμπιέσεις είναι μεγαλύτερα(μιας και τώρα , σαν κρέμασμα έχεις το +4 ενώ το κρέμασμα της mad+monroe ήταν όσο το μαμίσιο(μαμίσια αμορτισερ γαρ...).
Δοκίμασε να περάσεις νερωφάγωμα με χαμηλότερη ταχύτητα και μην φοβάσε το φαινόμενο του διαφορισμού, μιας και τώρα έχεις κρέμασμα για να πατήσει κάτω ο τροχός και να μην διαφορίσει(με την προυγούμενη δεν είχες
).
Αλλάζοντας ανάρτηση αλλάζει η οδιγική φιλοσοφία του αυτοκινήτου, και η δική σου φυσικά
.
Τα mad έχουν καλή προσαρμογή με τα ΟΜΕ, και θα έλεγα ότι εκτός είναι πιο μαλακά απο το αμιγές ΟΜΕ.
Το λέω έχωντας δοκιμάσει mad +monroe, mad +OME , και ΟΜΕ τώρα, στο δίκό μου αυτοκίνητο....
Η ανάρτηση είναι παιχνίδι τελικά, και θα μείνω με την απορεία....πως να συμπεριφέρονται τα mad με τα pro comp??