Χαιρετω το jimnyclub και ολα τα μελη του. Ειμαι ο Σακης απο την Κοζανη. Ασχολουμαι αρκετα χρονια με δραστηριοτητες offroad (παλιος εντουρας) και τα τελευταια 12 χρονια 4χ4ας. Αυτο που βλεπετε στην φωτογραφια ειναι το jimny μου την ημερα που καποιος με ford mondeo που ερχοταν απο την αντιθετη κατευθηνση, κοιμηθηκε...εχασε τον ελεγχο και επεσε με μεγαλη ταχυτητα με τον κωλο στην μουρη του jimny.Τελος παντων.Δεν υπηρξε σοβαρος τραυματισμος εκτος απο μια σπασμενη κλειδα και ωμο του οδηγου του mondeo.Τωρα κοιταω να αγορασω παλι jimny αλλα εχω κι ενα xtrail με το οποιο παω offroad (οσο μπορω βεβαια). Χαρηκα πολυ που ανακαλυψα το jimnyclub και ειμαι σιγουρος οτι μαζι θα εχουμε ομορφες βουνοστιγμες και οτι αλλο ακολουθει μετα το βουνο(φαι-κρασι-κλπ).
Καλημερα φιλε Σακη και καλως ορισες στη πανελλαδικη παρεα μας... Μην μασας φιλε... αυτα συμβαινουν παντα, στο δρομο ειμαστε σχεδον ολη τη μερα (και καποιες βραδιες βεβαια...)!!! Το θεμα ειναι να μην χτυπησει ποτε κανεις, ολα τα αλλα γινονται!!!
Ελπιζω (και ειμαι σιγουρος γι αυτο), οτι ολοι μας εδω μεσα, σε αυτη τη παρεα, θα κανουμε οτι περναει απο το χερι μας και απο τα... τηλεφωνα μας, για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε οσο γινεται περισσοτερο, να βρεις ενα jimny, οπως ακριβως το θελεις... Στη διαθεση σου παντα...
Υπομονη, προς το παρον, βολεψου με το xtrail, και οτι χρειαστεις μεχρι να παρεις καινουριο jimny, εδω ειμαστε...!!!
Οπως σου εγραψε και ο φιλος ο Θοδωρης (Τeo):
Ασε δυστυχώς δε γίνεται τίποτα...Jimny δε γίνεται κανένα... Ούτε x-trail ούτε micra... Τα δοκιμάσαμε σχεδόν όλα...
JIMNY ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!! γεια σου ρε ''σούρδε'' άμα σε είχα δει πιο νωρίς θα σε έπαιρνα σήμερα κοντά (Πτολεμαϊδα)
Όοολος ο χειμώνας μπροστά είναι
Αντε ρε BARBA-Μαριε... τι κανεις εκει περα?
Τσαμπα εισαι εκπροσωπος του jimnyclub στην ευρυτερη περιοχη?
Βοηθα το φιλο μας...