Ειναι ωρα να αλλαξω κ εγω λαστιχο...εχω τα yokohama geolandar at-s μαμα διαστασεις δεν εχω παραπονο αλλα ψαχνω για κατι πιο ασφαλτινο κ νομιζω το michelin ειναι αυτο που θελω...
Τα yoko τα εχω 6 χρονια κ ειναι σαν να τα αλλαξα εχθες...δεν τα εφαγε καθολου ο μητσος...
Ειναι τοσο καλα;Στα τρώει;Ως γνωστο τα μισελιν εχουν μαλακη γομα...Απο θορυβο-οικονομια τι λενε;
Σε ευχαριστω!!!
Τα συγκεκριμένα τα έχω λίγο καιρό, (περίπου 10.000 χλμ), οπότε δεν μπορώ να σου πω μακροχρόνιες εντυπώσεις. Γενικά, θα τους έβαζα καλή βαθμολογία.
Είναι η πρώτη ασφάλτινη τετράδα που βάζω στο Τζίμνυ (
), οπότε δεν έχω δυνατότητα σύγκρισης.
Επίσης, λόγω πειραγμένων γραναζιών στο τράνσφερ, υπάρχει έτσι και αλλοιώς αυξημένος θόρυβος (τύπου τρόλεϊ !!!!), αλλά και παραπάνω κατανάλωση, η οπόια οφείλεται στα γρανάζια αυτά.
Όσον αφορά στα Yoko σου, τα είχα σε ένα Μιτσουμπίσι Πίνιν. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ ευχαριστημένος, έχω την εντύπωση ότι γλύστραγαν από αρκετά νωρίς.
Για την ηλικία τους (6 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), δεν τα νοιώθεις ξεραμένα;; (θεωρώ ότι και το καλύτερο λάστιχο, ανεξάρτητα από τυχόν λίγα χλμ, χάνει μεγάλο μέρος των ιδιοτήτων του, μετά τα 3,5-4 χρόνια)