"10η Κοπή πίτας" μου λέει ο Γιάννης στο μήνυμα. "Δεν γίνεται να λείπεις. εγώ θα κατέβω απο Θεσσαλονίκη μονοήμερη". Σωστά , σκέφτομαι, δεν γίνεται να λείπω, και ας άλλαξαν και οι καιροί και οι παρέες. Προσπαθώ να συνδεθώ στο forum , έχω ξεχάσει και τους κωδικούς διάολε μετά απο τόσο καιρό... αφού μπαίνω, κοιτάζω το προφίλ μου...εγγραφή 29/12/2005 ωρα 20:30, παω στα αλμπουμ με τις φωτο απο τις εκδρομες.....χαμογελαστά πρόσωπα, ζεστή παρέα , τα jimny άφτιαχτα ακομα χωρίς εξωγήινες αναρτήσεις , χωρις κουτσούβελα όλοι, με λιγότερες έννοιες στο κεφάλι και αστείρευτη όρεξη να ανακαλύψουμε την άγνωστη ομορφιά της ορεινής πατρίδας μας...
......................
Χάρηκα πραγματικά που είδα τις παλιές γνώριμες φάτσες , μιλήσαμε για τις ζωές και το διάστημα που είμαστε χαμένοι , γελάσαμε , σαν να μην πέρασε μια μέρα...χάρηκα επίσης που γνώρισα τα καινούργια μέλη , τα οποία -κόντρα στη δυσκολίες των καιρών -συνεχίζουν να δίνουν ζωή σε αυτο το club....
To "μπραβο" είναι μόνο μια λέξη αλλα πρέπει να λέγεται γι αυτούς που οργάνωσαν το event για αλλη μια χρονια.
και οπως πάντα "οις οιωνός άριστος" : ΤΣΙΚΝΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ !!