Ρώτησα σε γνωστό καταστημα του φόρουμ για αμορτισέρ ome κ του ειπα αν υπάρχει κάποιο άλλο αμορτισέρ περα απο το 028,029 της ome πιο ενισχυμενο λογο οτι εχω μπουκαλα αεριου πίσω κ μου ειπε οτι υπαρχουν αυτα που ειναι για εργάτη. Υπάρχει κάποιος αλλος συνδιασμος αμορτισέρ κ ελατηρια για +4. Τα mad +4 έχουν καπιον κωδικο
Στο κατάλογο της ΟΜΕ του 2014 δεν υπάρχουν αμορτισέρ για χρήση εργάτη.
Ακόμα όμως και να υπήρχαν (πχ με πιο σκληρό valving), από τη στιγμή που η μπουκάλα αερίου είναι πίσω δεν θα είχε νόημα...
Τα μπροστινά ελατήρια που δίνει η ΟΜΕ για έξτρα βάρος (εργάτη, σιδερένιο προφυλακτήρα), δεν είναι πιο σκληρά, απλά είναι 1,5 εκ. πιο μακριά για να ανταπεξέλθουν στο μεγαλύτερο βύθισμα λόγω βάρους και να είναι ίσιο το αυτοκίνητο...
Τα ελατήρια της Mad για +3,5 εκ είναι πολύ μαλακά απ' ότι έχω διαβάσει και γίνεται το αυτοκίνητο βάρκα, τα +6εκ είναι τέλεια αλλά χωρίς εργάτη.
Αν θέλεις μια δοκιμασμένη λύση πήγαινε σε ελατήρια+αμορτισέρ ΟΜΕ (σετ), αλλιώς κάτσε και διάβασε τα (πολλά και αναλυτικά) ποστ περί αναρτήσεων για να δεις τι σου ταιριάζει και να βρεις συνδυασμούς...