Γεια σας και απο μενα και καλος σας βρηκα.Ειμαι και εγω στην ''μπριζα'' να παρω εναν ντζιμακο,διαβασα ολο το τοπικ απο την αρχη και η αληθεια ειναι οτι ειμαι ποιο μπερδεμενος απο πριν.Ας παρουμε ομως τα πραγματα απο την αρχη.Δεν εχω καμια εμπειρια με το οχημα οποτε θα χρειαστω καποια βοηθεια απο εσας.Φιλος που ειχε παλια ντζιμακο μου λεει: ''μην κανεις το λαθος ειναι μαπα,το πηρα και απο την πρωτη μερα εψαχνα να το δωσω,κοπαναει και στο περπατημα του ''πιδαει'' ολοκληρο'',βεβαια ο καθε'νας εχει αλλες απετισεις απο ενα οχημα σκεφτομαι εγω.Καταρχην κοιταω τα diesel (DDS) μοντελα για λογους οικονομιας-ροπης.και εχω τα εξης ερωτηματα:
1ον: Ο κινητιρας του ο οποιος ειναι Ρενό,λεει???κανενας με εμπειρια αν ''ποναει'' καπου και τι να προσεξω??
2ον: Ψαχνω απο 05 μοντελο και πανω.Εχω βρει του 05,αλλα με τον χαμηλο προφυλακτηρα και αλλα με τον αλλο.αλλα με το ραδιο-cd που πιανει το μισο ταμπλο και αλλα που εχουν το κλασικο οπως τα περισωτερα αυτοκινητα,αλλα με επιλογεα τετρακινισης και αλλα με κουμπια...τι παιζει τελικα??(στο θεμα επιλογεα-κουμπια τι προτινετε?)
3ον: Ποια ειναι τα μειων του εκτος απο χωρους,παιξιμο τιμονια,μουσικη και αποτομα τετ α κε σε βρεγμενο δρομο?
4ον: Οι τιμες που παιζουν ειναι λιγο τσουχτερες,αντικιμενικα μιλοντας αξιζει τα λεφτα του τι σημερων ημεραν?
ΥΓ: Ειμαι και εγω απο νησι με λακουβες κτλ,εχω ενα παιδακι αλλα υπαρχει και αλλο αμαξι στην οικογενεια,ευθειες-αποστασεις δεν εχουμε ωστε να με κουραζει το καθησμα και να πιανω 100km,μου αρεσουν οι διαδρομες στα βουνα και ειναι ενας λογος που το θελω και εχω σκοπο να το ''φτιαξω'' λιγο και δεν εννοω σκαλοπατια-σποιλερ και τελος θα τραβαει και καμια βαρκα.Τι λετε αξιζει?
ΥΓ 2: Συγνωμη αν σας κουρασα και σας ευχαριστω προκαταβολικα.