Αποστολέας Θέμα: Enduro 4X4 2006: Δευτερος αγώνας  (Αναγνώστηκε 1250 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bilias_jr

  • Jimny
  • Μηνύματα: 1680
  • Φύλο: Άντρας
  • BARBARIAN
Enduro 4X4 2006: Δευτερος αγώνας
« στις: Ιούλιος 19, 2006, 01:14 »
Ο δεύτερος φετινός αγώνας Enduro 4X4 της λέσχης της Εκάλης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 9/7 στην ευρύτερη περιοχή της Αττικοβοιωτίας.

Οι 29 αγωνιζόμενοι κλήθηκαν να καλύψουν 315 συνολικά χιλιόμετρα, ξεκινώντας από την Νέα Ερυθραία, φτάνοντας στην Υλίκη, για να τερματίσουν τελικά στο Κρυονέρι.

Το πρωινό της Κυριακής η βροχή έκανε την εμφάνιση της, κάνοντας τις συνθήκες ιδανικές για εξόρμηση στο χώμαΕκκίνηση υπό βροχή λοιπόν και μέσω μιας απλής διαδρομής 100 περίπου χιλιομέτρων, τα πληρώματα έφτασαν στους πρόποδες του όρους Σαγματά όπου τους περίμενε η πρώτη ειδική δοκιμασία: Αυτή ήταν η ανάβαση στην πλαγιά του βουνού.
Στην συνέχεια ακολούθησε απλή διαδρομή ως τον Ασπρόκαμπο.
Εκεί οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν την δεύτερη ειδική της ημέρας, που περιελάμβανε αμμώδες έδαφος μήκους 500 μέτρων.Η διαδρομή χαρακτηρίστηκε από τα περισσότερα πληρώματα εξαιρετική, με μόνη παρατήρηση τους πολύ χαλαρούς χρόνους των απλών, το οποίο σε συνδυασμό με τις εκ φύσεως μικρές ειδικές είχε σαν αποτέλεσμα οι θέσεις να παιχτούν όλες στα δευτερόλεπτα ακόμα και από πληρώματα που είχαν χαθεί ή αντιμετωπίσει μηχανικά προβλήματα.

Αποτελέσματα και φωτο εδω



Ο επόμενος αγώνας Enduro θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Βοιωτίας.