0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Αλήθεια ο Λάκης πως και δεν ακούστηκε???σσσσσσσσσσσσσσσττττττττ
Εγώ θα έρθω ως συνοδηγός στον gc, για να κάνω καταγραφή της διαδρομής.Γρηγόρη μου αρέσει η ακρίβεια των ποσοστών που δίνεις να έρθεις!!!Η διαδρομή λογικά δεν θα έχει καμια δυσκολία αυτή την εποχή.Αλήθεια ο Λάκης πως και δεν ακούστηκε???σσσσσσσσσσσσσσσττττττττ
αν προλαβω σημερα το απογευμα να πεταχτω και κανω αναγνωριση θα σας εχω νεα απο το...μετωπο
Den εχει αυτοκινητο kardia μου!!!
κυριοι, ...τηλεμαχε... κανονισε να μας κολλησεις πουθενα και να εχει πατημα ο νικσι με το μικρα του οτι θα μπορουσε να το περασει αυτος κτλ κτλ κτλ.. ξες... αφου τον ξες τωρα... ευκαιρια ψαχνει... απο τωρα ****τρωγεται να ανεβει...
η πλακα ειναι οτι αφου εφτασα επανω δοκιμασα να βρω καποια αλλη εναλλακτικη διαδρομη για να μας βγαλει εκει που θελω με αποτελεσμα να.... χαθω μεσα στο δασος και να κανω παρεα τους λαγους και τις αλεπουδες.αλλα η διαδρομη με..... αρεσε πολυ και τελικα χωρις να ξερω πως αντι να βγω στον Παρθενωνα οπως υπολογιζα βγηκα....ΣΥΚΙΑ!!!!!!!!! Οποτε θα γυρισουμε απο την διαδρομη που ειναι γνωστη σε μενα και θα παμε κατευθειαν για....ΜΑΣΑ οσο για νεροφαγωματα σε ορισμενα σημεια πολυυυυ καλαγια παρτε μια γευση