Τα σβύσατε ε; Σας το χα πει οτι ήταν θέμα χρόνου...
Και ο sirros πονηρός;
Πως γίνεται κάτι ουσιώδες ξαφνικά να γίνεται ανούσιο και να τους βγάζετε όλους τρελλούς, δεν το ξέρω.
Εγώ ξέρω οτι ο Κώστας στο προηγούμενο μπάχαλο είχε κάνει πίσω γιατί σιχάθηκε, λέτε να το έκανε επίτηδες εδω; για ποιό λόγο; Δεν τον υπερασπίζομαι επειδη σας τη λέει, έχω να τον δω και να του μιλήσω μήνες αλλά επειδή μου θυμίζει copy paste την άλλη φάση. Ο Ironman όλο λέει "έχω δουλειά και όλο απανταέι κάτι κατεβατά τρισέλιδα, παιδιά σταματήστε το, θα γινουν τα ίδια. Αυτά γίνονται ΠΑΝΤΟΥ!
Αν και ποιό αρμόδιος να σου απαντήσει ..είναι ο admin και ο sirros....αφού λές και για μένα(είπα και εγώ να λείπω απο πόστ σου?
)
Ρε jimnyblack σταμάτα πια....
Το ουσιώδες και το ανούσιο, είναι πράγματα, εντελώς διαφορετικά για σένα και για εμάς
Οσο για τα κατεβατά τρισέλιδα, εγώ έχω κάτι και να γράψω και να πω....και έχω και δουλειά(αν έχεις κάποια απορεία...έλα κάποια μέρα πριν τις 10 στο σταθμό..10 είμαι πολύ κουρασμένος...)
Δεν κουράστηκες ακόμα?
Μια δυο τρεις πέντε ......19 ποστ, όλα καλοπροέρετα ...όποιος δεν πιστεύει ας τα διαβάζει..19 ποστ λίγα είναι...
Εδω που είσαι και μας διαβάζεις, όπως λές καλοπροέρετα, έχεις να μας δώσεις κάτι παραπάνω απο την χολή που μας έχεις δώσει μέχρι τώρα??
Γιάννη μην περιμένεις συγνώμη, και εγώ της την είχα ζητήσει αλλά εις μάτην...
Εαν δεν σου αρέσει αυτή η παραλία, πήγενε στην δική σου, αφού έχεις παραλία..εδώ τι θέλεις?(και ισχύει για όλους που δεν τους αρέσουμε εμείς ή το όνομα μας), ακούστε το γνωστό σουξέ τις Βέρας Λάμπρου...
Εαν δεν βαρέθηκες πάντως συνέχισε το..