Χαιρετω.......... ... οτι γραφω, αυτο εννοω...
Φιλικα
Troll
Χρήστο μπράβο σου που πρόσεξες την δουλειά που έχει γίνει στο forum, να σου διευκρινίσω πως κανείς δεν τσουβαλιάζει κανέναν.
Λογικό απο την άποψη σου ο Κώστας να τα λέει καλά , και ο Γιώργος καλύτερα, αλλά πίστεψε με, κάνενας απο τους αναφερόμενους στο .gr , δεν αναφέρετε έχοντας πρόβλημα με άτομα απο το .gr.
Οι αναφορές γίνονται γιατί πολύ απλά σκέψου ότι ο "πυρήνας" (σχεδόν) του .com και τα περισσότερα "παλιά εγγεγραμένα μέλη" αποτελούνται απο μέλη του gr, και το com είτε το θέλουμε είτε όχι είναι "γέννημα" του gr και δεν θα υπήρχε, εαν στον Σύλλογο(και όχι στο .gr κατ΄επέκταση ας είναι και ευγενική χορηγία του mitsoskitsos) υπήρχε ορθή, μη απολυταρχική και ισόνομη προς όλα τα μέλη της Ελλάδας διοίκηση, και παράλληλα υπήρχε το αίσθημα να φτιάξουμε κάτι όμορφο, Πανελλήνιο, μια παν-ελλαδική παρέα, να συναντιόμαστε οικογενειακώς(οι μεγαλύτεροι με τα παιδιά μας),να κάνουμε πράγματα και να προσφέρουμε, να αναγνωρισοτούμε απο την μαμά zuki, κτλ.
Πολλές συζητήσεις, άπειρα τα στησίματα και οι δικαιολογίες, ενός συγκεκριμένου ανθρώπου, που καλώς ή κακώς και έλενχε τύχες και απειλούσε με την επιροή που έλεγες πως είχε.
Αυτό ήταν το όνειρο μου, όταν έκανα εκείνο, το γ@μημένο πρώτο πόστ για να μαζευτούμε, κάτι που δεν οικειοποιήθηκα ποτέ, και ποτέ δεν είπα...εγώ το έφτιαξα.
Η ιστορία όμως γνωρίζετε απο τα "παλαιότερα εγγεγραμένα μέλη", γιατί όπως και να το κάνουμε, γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα, όσο περισσότερο χρόνο έχεις σε ένα χώρο, το αν καπηλεύθηκε ή οικειοποιήθηκε , μιας και οικειοποιήθηκαν πολλά πράγματα κατάστάσεις και ιδέες(που είχαν ως βάση ενα αγνό όνειρο, κάποιες όμορφες χειμωνιάτικες νύχτες..περιμένοντας..) .
Τελικά απλά αναρωτηθείτε, εάν μπορείτε όσοι απο το .gr έρχεστε και λέτε κάποια πράγματα, τι κατάφερε με την αδιαλαξία του??
Να διαλύσει κάτι που χτήστηκε πάνω σε όμορφα όνειρα, και που στην αρχή εγώ υλοποίησα(αντε η Αράχωβα, άντε το beach party, αντε η πίτα, άντε ο φωτογράφος του Συλλόγου, κτλ κτλ κτλ) και τα λέω τώρα, περιαυτολογώντας, και κάνοντας κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ, γιατί πολύ οικειοποιήθηκαν την δήθεν συμετοχή τους, τρείς απο το ΔΣ έφυγαν, γιατί δεν άντεχαν άλλο την ξεροκεφαλιά, ένας ήταν "παρανόμως" μέσα, επειδεί έτσι ήθελε(και δεν δούλευε κιόλας), και ένας άλλος..βλέπαμε το φάντασμα του μόνο.
Καλά για τον φίλο μου τον Βαγγέλη, που στην κρίσιμη ερώτηση του ΑΦΜ, είπε το γελίο, "δεν είχα ρωτήσει για να μάθω πότε βγήκε" τι να πώ....
Απλά ώρες ώρες απορώ, μήπως τελικά η σκέψη του ήταν απο την αρχή , να φτιαχτεί για να καταστραφεί.....
Ξεκίνησα απο τους πρώτους, ο Κανελό, πρίν απο μένα, αλλά ο πρώτος που είχε την ιδέα για Σύλλογο ήταν ο
Maverick....
Oταν βλέπω λοιπόν ότι κάποιος αχαρακτήριστος, οικειοποιήτε πράγματα και καταστάσεις ρομαντικές εαν θέλεις, για ιδιοτέλεια, τον κόπο ανθρώπων για να αποκτήσει την μονιμότητα δημοσίου υπαλήλου, μην μου ζητάς να μην μιλάω, και λίγα έχω πει.
Οταν κάποιος σου γ@μάει το όνειρο(σε μένα, στον Νίκο, στον Γιάννη, στον Γιώργο κτλ κτλ κτλ) μην του ζητάς ...
να μην υπάρχει, γιατί άνθρωπος που δεν γνωρίζει την ιστορία του, όποια και άν είναι αυτή και σε οποιοδήποτε επίπεδο, δεν υπάρχει Χρήστο.
Δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν στο forum του gr,
δεν προσπάθησα να μπώ σε άλλου username , δεν ζήτησα απο κανένα το password του για να μπώ, δεν κοροιδεψα ποτέ, αλλά μίλησα με επιχειρήματα(και όταν δεν μίλησα, το έκανα πολύ απλά γιατί είχε ΄στεγνώσει το σάλιο μου, μιας και η αδιαλαξία είναι κολητική τελικά..), και κυρίως η συμπεριφορά μου ήταν ανάλογη των αισθημάτων μου, δεν κοροιδευα ποτέ κανένα πίσω απο την πλάτη του και να του το παίζω φίλος.
Λάθη έκανα, σίγουρα, εαν απο την πρώτη φορά, που είδα την αδιαλαξία, του έκοβα τον βήχα(και η πρώτη φορά ήταν πολύ παλιά Χρήστο, πρίν τις πρώτες εκλογές, και ο Κανελλόπουλος ξέρει και κατάλαβε..και εγώ κατάλαβα μετά ότι στην κυβέρνηση πρέπει να υπάρχει και αντιπολίτευση για να πας μπροστά) θα ήμασταν καλύτερα..
Ο Κώστας και ο Γιώργος δικαιούνται να τα λένε καλά, γιατί έζησαν ξώφαλτσα τα πράγματα(το να τους σβήσετε την gallery, και να τους διαγράψετε απο μέλη του Συλλόγου και του φορουμ έ δεν είναι και κάτι σημαντικό.
Το σημαντικό είναι να λές ότι ο Σύρρος και ο Κεχαίδης, δεν πρόσφεραν τίποτα, ή ότι ο Θανασιάς δεν διαφημίζει ή προσβάλει τον Σύλλογο(ήμαρτον).
Η αλητεία είναι να οικειοποιήσε τον κόπο κάποιου(το βλέπω στην δουλειά μου αυτό, έμπλεξα σε αυτό τον χώρο για να δώ μια αξιοκρατία, και εδώ τα ίδια σκ@τά είδα).
Οπως θα πρόλαβες να διαβάσεις, σε όλο το forum, η γνώση και οι εμπειρίες μοιράζονται, γινόμαστε φίλοι, κάποια μικρά διαδικαστικά δεν μπορούν να γίνουν ακόμα αλλά θα γίνουν, δουλεύουμε με μεράκι(και βάζουμε και λεφτά απο την τσέπη μας, αλλά μπροστά στο ονόρε αυτό δεν είναι τίποτα...).
Δεν μπήκα στο gr για να κρίνω ή να προκαλέσω, δεν προκάλεσα κανένα, αντιθέτως θα έλεγα(μέχρι και φυλάδια μου αφήνει ο άλλος ο ανώριμος..), αλλά όποιος με προκαλεί, με κάνει και καλύτερο..και τα καλύτερα έρχονται(για όλους τους
χρήστες του com
, να σταματήσω αν δεν δω το όνειρο μου εκπληρωμένο αποκλείεται... )
Δικαιούνται να μιλάνε, όσοι ονειρεύονται και ξέρουν, δικαιούνται να κρίνουν όσοι δουλεύουν.Γιάννης
Καλά να περνάμε...