Σας στέλνω την συμπαράσταση μου και την σκέψη μου... Είναι τα μοναδικά που φτάνουν εύκολα από την χιονισμένη Φιλανδία ....
Που χάθηκες εσύ??
Διακοπές ή δουλειά??
Στον αγώνα Γιάννη, όπως όλοι φαντάζομαι που έχουν το προνόμιο να μπορούν να το παλέψουν... Στο πήγαινε-έλα είμαι για δουλειά... με πετυχαίνετε τις βδομάδες που είμαι εκτός....
Να σου βάλω τρείς φυτιλιές???
Αν μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο (......+ χρήμα, αλλά μιας και είσαι δίπλα στην πηγή...), "ανέβα" στη Λαπωνία, όπου σου προτείνω :
1) Να πας Kemi και να κάνεις βόλτα με το παγοθραυστικό. Must, να φορέσεις την ολόσωμη στολή και να επιχειρήσεις τη βουτιά στη θάλασσα...
Θα με θυμηθείς!!!!!!!!!!2) Βόλτα με έλκυθρο με Huskies(να ζητήσεις να είσαι "οδηγός" και ουχί επιβάτης. Τρέχουν σαν παλαβά και ελέγχεις το έλκυθρο με τις κινήσεις του σώματός σου!!
3) Βόλτα με snowmobile, πάνω σε παγωμένη λίμνη ή κοίτη ποταμού!!!!! (Μεταξύ άλλων, γούστο έχει ο αριθμός των "ρούχων" που θα αναγκαστείς να φορέσεις......Αν θυμάμαι καλά, 3-4 ζευγάρια κάλτσες, κάτω εσώρουχο, παντελόνι, φόρμα, πάνω εσώρουχο, fleece, αντιανεμικό, μπουφάν, εσωτερικό γάντι, εξωτερικό γάντι, κουκούλα, κράνος).
By the way, τι θερμοκρασίες έχετε?