Αποστολέας Θέμα: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?  (Αναγνώστηκε 21404 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gc

  • Ομάδα Διαχείρισης.
  • Jimny
  • Μηνύματα: 2177
  • Φύλο: Άντρας
  • .Εκεί που πάει.
    • Suzuki Jimny Funs and Owners worldwide
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #90 στις: Νοέμβριος 06, 2006, 22:43 »
οσο για την κρυφη ενοτητα.... διοτι δημιουργεις ασχημη εντυπωση χωρις λογο τελικα...

ναι ειμασταν εναντιον, σβηστηκε για να μην μας θυμιζει παλια καταλοιπα και τελειωσε... αλλα δεν ειχε γινει απο μελος της ομαδας για κατι κακο... απλα ο συγκεκριμενος δεν μπορουσε να εχει msn και δημιουργησε αυτο...
τελος παντων, το καταργησαμε σε μια-δυο βδομαδες νομιζω και τελειωσε η ιστορια εκει...και ουτε που το θυμομουνα... Τεο, προχωραμε και βλεπουμε-δοκιμαζουμε-μαθαινουμε... αυτο στην αρχη δεν ειχε γινει για επικοινωνια; Που το θυμηθηκες...τελος παντων...οπως βλεπεις γινονται διορθωτικες κινησεις... ;)
www.erc.edu
www.ecosep.eu
www.phtls.org

If you want my attention, try bleeding...

Αποσυνδεδεμένος bilias_jr

  • Jimny
  • Μηνύματα: 1680
  • Φύλο: Άντρας
  • BARBARIAN
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #91 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 01:43 »
ξανα διαβαστε το πρωτο ποστ!

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #92 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 03:02 »
TEO , καλά τα όσα γράφεις, αν και θα προτιμούσα τον χαρακτήρα που έχεις στα πμ σου..
Παράθεση
Οι περισσότεροι απο τους πρώτους χρήστες , γνωρίζουμε το λόγο που δημιουργήθηκε το jimnyclub.com.
Εχοντας διατελέσει όλοι μέλη άλλου club, ξεκινήσαμε να φτιάξουμε ένα χώρο που θα μπορούμε να μοιραζόμαστε εμπειρίες, γνώμες και απόψεις, ελεύθερα για όλους και προπάντων δωρεάν...
Δεν ήσουν πότε μέλος στο gr παρα μόνο user στο forum και αυτό για κάποι μικρό χρονικό διάστημα.
Για την κρυφή ενότητα πο λές, όπως σου είπε και ο gc εγώ την έφτιαξα, και το ξέρεις για το εξής απλό τρόπο..
Πες μου τι διαφορά έχει το να κάθεσε στο msn όλη μέρα και να σχολιάζεις πράγματα και καταστάσεις, απο το να ποστάρεις δυο γραμμές με ένα πρόβλημα..
Θυμίσου το μπάχαλο με τα φυλάδια που προέκυψε επειδεί το κείμενο του Νίκου δεν σου άρεσε..πάρε στείλε ξανα πάρε...μεσω mail...
Oχι φίλε μου , το forum είναι forum , όλα γράφονται εδώ και τα βλέπουν όλοι, ή και ολόκληρη η ομάδα διχειρησης δεν είναι κουβέντες που γίνονται στα παράθυρα του msn, κάτω απο το τραπέζι.
Το κάτω απο το τραπέζι το σιχάθηκα, θές να γράψεις κάτι, γράψτο για όλους ή αλλιώς μην το γράφεις για κανένα.
Είναι θέμα ήθους για μένα το να υπάρχει εμπεγμός πρός άλλο μέλος της όμαδας.
Η ενότητα έλεγε ξεκάθαρα γιατι άνοιξε "Για να βλέπουμε όλοι τυχόν προβλήματα, και να παραθέτουμε τις απόψεις μας, βλέπωντας ο ένας την άποψη του άλλου". Αν εσύ έχεις διαφορετική άποψη σε σχέση με το msn τι να σου πω..το msn μπορεί να είναι και χειρότερο, μιας και ανοίγωντας διαφορετικά παράθυρα μπορεί να λές και διαφορετικά πράγματα στον καθένα, έτσι δεν είναι ;) επίσης στο webbmessenger που προσπάθησα να μπω, φόρτωνε με μεγάλη δυσκολία...

Παράθεση
Χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές, η ομάδα διαχειριστών και  συντονιστών αυτής της δημόσιας συζήτησης της οποίας διατέλεσα μέλος... Εκείνη την εποχή, είχαμε μιά καθημερινή επαφή και συνεργασία, παραμελώντας πολλές φορές την οικογένεια και τις δουλειές μας, αφιερώνοντας σχεδόν όλο μας το χρόνο στο forum.

Μπαρμπούτσαλα Θοδωρή, πόσοι χρήστες έχουν βρίσει, ακόμα και στα νέα μέλη, οι σελίδες εκεί είναι ανοιχές, και προσπαθούσαμε να αμυνθούμε??
Να αμυνθούμε έχοντας δίκιο.
Πόσες επιθέσεις φάγαμε τότε?
Ανέκαθεν προσπαθούσαμε με τον γραπτό λόγο και ευγενικά(Κάτσενος τα βαριά λόγια μπορεί να είναι και ευγενικά, ακόμα και ευγενικά σου απάνταγα όταν εσύ μου έστελνες πμ λέγοντας με μαλάκα ή οτι άλλο χυδαίο δεν θέλω να γράψω.
Πώς επεναίβενε η ομάδα?? Φτιάχνοντας χρήστες απο annonymiser ή hide ip για να σπάει τα νέυρα του gc να τον έχει στην τσίτα και να στέλνει πμ καμαρώνοντας??
ε?

Πρίν σβήσω την ενότητα, σας παρακάλεσα θερμά, να απαντήσετε στο τι θέλετε να κάνετε με το com για τον εξής απλό λόγο.
- O Nicksi έβγαζε flyers οκ καλά θα μου πείς αλλά για ποιόν σκοπό να διαφημήσης κάτι? (στο msn θα το είχατε πει φαντάζομαι, εγώ δεν το γνώριζα, ας μου το γράφατε)

-Συκώθηκαν Banner ξαφνικά στο foum εν αγνοία μου (ωραία ομάδα, ας είχες msn θα μου πεις), στράβωσα και πήρα τον Δερβεντλή(colway) και την Amorteam για να στείλουν banner για τον εξής απλό λόγο Ειμαι κατά των μονοπωλίων φίλε όπως θα θυμάτε ο Μανώλης ιδιέτερα η σελίδα βάρυνε απίστευτα και τα ξηλώσαμε όλα...Αυτό ήθελα δηλαδή Θυμάσε ποιόν ήταν τα banner που μπήκαν εν αγνοία μου(Εγγλεζόπουλος και x-treme, και δεν έχω φυσικά τίποτα με τα παιδιά αντιθέτως απλά δεν μου αρέσει η προμοταρισμένη ενημέρωση )

 -Απο moderator έγινες admin με γεια σου με χαρά σου,  δεν ρωτήθηκα , ενημερωθηκα απλα απο το topik κάτω απο το όνομα σου
 
-Τελικά τι σημένει για σένα το forum δεν έχω καταλάβει...δεν απάντησες στα δύο μέρη της επιστολής σου, ούτε για την επίθεση στον Λάκη στο off road ούτε στον φίλο του στην Κερκίνη, ούτε στον gc, και ήρθε η ώρα να σε ρωτίσω σχετικά με το "υβριστικό πμ" που μου έστειλες, πόσες φορές αν θυμάσε με είπες μαλάκα?? Μήπως θυμάσε και το πρώτο σου, τα κεφαλαία επιτακτικά γραματα?? την διαταγη και το ΜΑΛΑΚΑ ?? ε?
Οι φίλοι δεν μιλάνε έτσι, στο χωριό μου παληκάρι μου, αν εσύ μιλάς έτσι με τους κολητούς σου, οκ εγώ όμως όχι και κάνω και τις επιλογές μου..
Η δουλειά του admin δεν είναι να βρίζει..αν αυτό νομίζεις με γεια σου με χαρά σου...
Ο admin δεν είναι αξίωμα, βαθμός, ούτε ο moderator, σας τα χαρίζω και δεν με νοιάζει μια για αυτά, moderating κάνω με την γλώσσα, και όχι με τα λουκέτα ή προσποιούμενος ότι κλείδωσα κάτι γιατί είμαι admin ή mod...
Eπίσης δεν θα κατέβω για πρόεδρος σε εκλογές ούτε για Δήμαρχος στον Πισσώνα...

Πρίν την σβήσω , μόνο ο Nicksi έιχε φιλοτημηθεί να γράψει, ότι θα μου απαντήσει, για το εξείς απλό πράγμα..."Τι θέλουμε να κάνουμε με το .com"  Γιώργο είσασταν εναντίον αλλά κάνένας δεν απάνταγε στο πιο απλό ερώτημα..
Γιατί κάνουμε ότι κάνουμε, θέλοντας να κάνουμε τι...??
Στο gr θέλαμε σύλλογο οργανωμένο, στο brat θέλουμε να περνάμε καλά, να βρισκόμαστε να πινουμε να τρώμε, να πάμε και καμια εκδρομή, όποτε κάτσει...αλλά το ξέρω...
Το com φτιάχθηκε γιατί, και μην μου πεις Κάτσενος για ελέυθερη ανταλαγή τεχνικών , γιατί πολλοί εδώ μέσα έχουν γράψει ελάχιστα τεχνικά ;) και αν θες να μοιραστείς ελεύθερα γνώσεις δεν σε νοιάζουν τα banner τα φυλλάδια, τα πανώ, τα car url και τα αυτοκόλητα και γενικώς το promotarisma(δικό μας ή τρίτων..)

Τι ποιό απλό απο το να σου ζητάω να μου πείς, τι θές να κάνεις εδώ μέσα, και εσύ και όλοι μας...
Θυμάσε ποια ήταν τα λόγια μου πρίν την σβήσω??
Σας ευχαριστώ που με γράψατε στα παπάρια σας


Για το θέμα του Μανώλη με το κλειδωμα, σημασία έχει τι έμαθα εγώ την επομένη, αφου το παληκάρι κοινοποίησε πμ σε όλους ή τι του απάντησες εσύ στο πμ??
Εχεις και το πμ που σου έστειλε και μας το κοινοποίησες με σχολιασμό σου??
Χαμένος απο τις 12/7 μέχρι τις 13/8 όπως λέει και ο Κάτσενος στο "Που είναι ο TEO"

Ομάδα θα πεί είμαστε μαζί, ένα. Το έχεις καταλάβει?
Ομάδα θα πεί συνενοούμαστε όλοι
Είσαι ο πρώτος που έσπασε την ομάδα με το καλημέρα σας.
Αυτό δεν κατάλαβα ποτέ....γιατί τον gc.
Ημαρτον .....είναι ευγενέστατος...

Η συγνώμη είναι αναγνώριση των λαθών, την έχω ζητήσει σε κάποια παιδιά, αν έχω ένοχλήσει με την συμπεριφορά μου, εδώ είμαι παιδιά..
Λάθη όλοι έχουμε κάνει, άλλος πολλά άλλος λίγα, κάναμε πάντως, και εγώ μέσα...
Τελικά η υπομονή gc είναι μειονέκτιμα και η ουδετεροποίηση λάθος, εαν κάποιος δεν έχει δημόσια άποψη...
Αστεράκια δεν βάζω για το αληθές, άλλωστε Θοδωρή παληκάρι μου όταν λές κάποιον μαλάκα και αυτός σου απαντάει μην με ξαναπροκαλέσεις...τελικά μάλον είναι ακατανόμαστος lol(αυτοσαρκασμός, δεν απευθύνομαι σε σένα..)
Δεν έχω γράψει ποτέ κάτι ψευδές ακόμα και το νομίζω στον Μάχο δήλωνε αμφιβολία που αποκαλύφθηκε μετά..

Δεν είμαι τσαντισμένος, είμαι πικραμένος , χαλάστηκα θα έλεγα, κάλλιστα θα μπορούσαμε να είμαστε μια ευτιχισμένη παρέα, Πανελλαδική, κοροιδεύοντας κάποιους πίσω απο την πλάτη τους, και θα ήμασταν όλοι ευτιχισμένοι, αλλά δεν θα ήμουν εγώ με την συνειδηση μου..

Σταματάω να είμαι στην διαχειριστική ομάδα, γιατί για μένα διαχείρηση δεν σημένει είμαι mod αδμιν αλλά, φροντίζω να λειτουργεί σωστά, απαντάω σε απορείες, όσο ξέρω ο ακατανόμαστος(το έγραψα εγώ για σένα..), το ζωντανεύω, κάνω χαβαλέ, είμαι επικοινωνιακός, γιατί είμαι και νιώθω φιλικός, και όχι γιατί πρέπει να είμαι(όποιος δεν είναι φιλικός με όλους απλά δεν επιβιώνει στα φορα...)
Δεν είναι αυτό το όνειρο μου, αλλά στα φορουμ του χώρου, δεν έχω κάνει και 10 ποστ στο καθένα..το κάνω για επικοινωνία το κάνω γιατί το νιώθω....τα φορουμ του 4χ4 είναι το χομπυ μου, και προσπαθώ να είμαι αγνός έτσι όπως ξεκίνησα , τις νύχτες του χειμώνα του 2001 περιμένωντας...
Η έκφραση της άποψης είναι ο κανόνας για να επιλύσεις οτιδήποτε Θοδωρή, και η ατάκα "σε νόμιζα για φίλο μου" δεν στέκει σε όλα.
Φίλος είναι αυτός που σου λέει και τα λάθη σου, φίλος είναι αυτός, που δεν σε λέει μαλάκα...

Καλό βράδυ, συγνώμη για άλλο ένα μακροσκελές ποστ, ελπίζω η εικόνα του κειμένου να μην αφήνει για κατα το δοκούν ερμηνείες.
Αγαπημένοι εν τροχοίς αδελφοι...

Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #93 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 08:07 »
Πού είναι ο θείος Νicksi ρε παιδιά? Να ανοίξω ενότητα "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ?"

Kαλα βρε κτηνιατρε... δεν ξερεις οτι ο θειος δουλευει μεχρι τις 3 το μεσημερι? ? ?  Δυστυχως το pc του ειναι στο μαγαζι και μονο απο εκει μπαινει...
Εκτος αυτου, απο το απογευμα και μετα ήταν με καλη παρεα μεχρι το βραδυ..., οποτε τωρα που ξανανοιξε... νατον!!!

Εκτος και αν εννοεις κατι αλλο, που το φτωχο του μυαλουδακι δεν μπορει να το "πιασει"...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 07, 2006, 08:32 από Nicksi »
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #94 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 08:22 »
.....και εγω θα τον παρακαλουσα ....και πολυ μαλιστα. Να δουμε τελικα ποιος δουλευει ποιον εδω μεσα. (και γιατι ???)

Μανωλη, εκεινο το post το ειχα κλειδωσει εγω, κατοπιν εντονων συζητησεων με την υπολοιπη ομαδα διαχειρισης.
Το θεμα το ειχα ανοιξει επισης εγω οπως θυμασαι και ο σκοπος ηταν (για το χαβαλε μας παντα...), οπως και αλλες φορες αλλωστε, να "ψιλοπειραξουμε" τους απεναντι...
Ο Τεο ειπε οτι το κλειδωσε εκεινος και μαλιστα τοτε του ειπα οτι εκανε βλακεια... Ο ανθρωπος το εκανε προσπαθωντας να καλυψει εμενα για το κλειδωμα, νομιζοντας οτι εγω ειχα καποιο προβλημα λογω του οτι συμμετειχα στο post εκεινο...
Δεν υπαρχει κανενας σκοπος ή προθεση αλλα ουτε ειναι και υποχρεωτικο να δουλευει καποιος καποιον αλλον!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 07, 2006, 09:16 από Nicksi »
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος gc

  • Ομάδα Διαχείρισης.
  • Jimny
  • Μηνύματα: 2177
  • Φύλο: Άντρας
  • .Εκεί που πάει.
    • Suzuki Jimny Funs and Owners worldwide
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #95 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 08:33 »
παιδες, χανουμε την ουσια... χανουμε τη φιλια.. χανουμε εμας....

ηρεμια.... ολα θα συζητηθουν με ηρεμια απο κοντα με ολους. Φτανει παιδια.... φτανει... ;)
Κανουμε ενα διαλλειμα... ολοι...

Μεχρι το τελος της βδομαδας, θα εχουμε βρει τη λυση, ξεκινωντας εγω απο σημερα... θελω ομως ηρεμια, ας αφησουμε το .com να προχωραει.... ολοι φταιμε... ηρεμια ομως... ;)
www.erc.edu
www.ecosep.eu
www.phtls.org

If you want my attention, try bleeding...

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #96 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 08:38 »
Μέρος Β΄
...
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το Nicksi, εκείνος μου ζήτησε να απέχω για λίγο καιρό απο το forum, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.
...

Στο θεμα του Τεο τωρα, που ειναι και θεμα ουσιας και οχι "ξεκατινιασμα", ναι... εγω του τονισα να μη ξαναμπει στο forum για καποιο διαστημα, με σκοπο να ηρεμησουμε ολοι μας και να δουμε τα πραγματα πιο χαλλλλλλλλαρα, οπως και ειχαμε ξεκινησει...
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #97 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 08:40 »
παιδες, χανουμε την ουσια... χανουμε τη φιλια.. χανουμε εμας....

ηρεμια.... ολα θα συζητηθουν με ηρεμια απο κοντα με ολους. Φτανει παιδια.... φτανει... ;)
Κανουμε ενα διαλλειμα... ολοι...

Μεχρι το τελος της βδομαδας, θα εχουμε βρει τη λυση, ξεκινωντας εγω απο σημερα... θελω ομως ηρεμια, ας αφησουμε το .com να προχωραει.... ολοι φταιμε... ηρεμια ομως... ;)

Γιωργο... τουλαχιστον εγω, επειδη ειχα καει πολυ περισσοτερο απο ολους στην αρχη μας (θυμασαι τις βρισιες για μενα και την Εμιλυ...), ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να αφησω να εκκρεμει καποια υπονοια ή καποιο σημειο μη φωτισμενο!!!
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #98 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 11:13 »
.....και εγω θα τον παρακαλουσα ....και πολυ μαλιστα. Να δουμε τελικα ποιος δουλευει ποιον εδω μεσα. (και γιατι ???)

Μανωλη, εκεινο το post το ειχα κλειδωσει εγω, κατοπιν εντονων συζητησεων με την υπολοιπη ομαδα διαχειρισης.
Πλην εμού, ενημερώθηκα απο τον Μανώλη με SMS....

[/quote]............Ο Τεο ειπε οτι το κλειδωσε εκεινος και μαλιστα τοτε του ειπα οτι εκανε βλακεια... Ο ανθρωπος το εκανε προσπαθωντας να καλυψει εμενα για το κλειδωμα, νομιζοντας οτι εγω ειχα καποιο προβλημα λογω του οτι συμμετειχα στο post εκεινο... [/quote]
Aυτά προλαβένεις σε μια "ενότητα συντονισμού", που ας είναι και όρατη... την αυνενοησία.
Ο mod πρέπει να γράφει πριν το κλειδωμα, για να φένεται το πιο και το γιατί
Ο Mod-αδμιν δεν σβήνει ποστ τόπικ, όπως τότε που ψάχναμε την συζήτηση που είχα με τον Jimnyman βραδυάτικα, και μπήκε το πως το λένε, αυτό που ενημερώνει για το τι ενέργειες κάνει ο κάθε Mod(Τελικά εκείνο το είχε σβήσει ο κανένας...)
Ο αδμιν πρέπει να έχει το θάρος της γνώμης του, και να ξέρει ότι όλοι είναι κριτές και κρινόμενοι, ποτέ δεν κάνεις συγκάληψη ενέργειας

[/quote]
Δεν υπαρχει κανενας σκοπος ή προθεση αλλα ουτε ειναι και υποχρεωτικο να δουλευει καποιος καποιον αλλον!
[/quote] Ο μόνος δουλεμένος στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Μανώλης, ιδίως για τον λόγο κλειδώματος που του παρατέθηκε απο τον ΤΕΟ
Το ότι εγώ έμαθα 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ποιός κλείδωσε ποστ, γιατί, και ποιός ανέλαβε την ευθύνη, αν είναι υπέυθυνο άτομο αυτός που ανέλαβε την ευθύνη, ας ενημέρωνε και αληθώς τον χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ

http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,700.msg12097.html#msg12097 Απ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ …
« Απάντηση #60 στις: Ιούλιος 24, 2006, 06:19:28 pm » ΜΑΝΩΛΗΣ

Μεταξύ αυτών, στο θέμα του Μανώλη που κατηγορούμαι οτι δήθεν του έκλεισα την πόρτα στα μούτρα, κλειδώνοντας το θέμα, ο ironman ΕΧΕΙ ενημερωθεί απο τις 27/07/2006* και θα παρακαλούσα, όποιον το κλείδωσε, έστω και τώρα, να το επιβεβαιώσει.
Τα κάνουμε μπάχαλο δηλαδή(μετά τι να πει και ο Nicksi στον Μανώλη) ενημερώνουμε τρεις μέρες μετά, και όλα οκ ε??
Παράθεση
Υ.Γ. Για τα σημεία με * έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.
Κράτα τα αστέρια σου, και τα αποδεικτικά, εγώ κρατάω την ουσία και ονειρεύομαι....

Ασε ξέρω, ο Ironman φταίει για όλα....
Κάποια στιγμή, βλέπω πως ο ironman (ένας απο τους συντονιστές), δημιούργησε μιά ενότητα κρυφή απο τους υπόλοιπους χρήστες... τάχα για να λύνουμε τα προβλήματα και να συζητάμε τυχόν ανάγκες του forum.*
Τάχα??

Παράθεση
Μπαίνοντας ξανά στο forum, διαπιστώνω πως ο ...”φίλος” μου ο ironman, έχει ξεκινήσει μιά σειρά προσωπικών επιθέσεων, με προτόγνωρο μένος εναντίον μου! Με κατηγορεί για σειρά παρεξηγήσεων, λαθών κλπ που κατα καιρούς έχουν συμβεί στο forum.
Α ρε αυτός ο ironman......
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #99 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 11:38 »
Α....

Παράθεση
Για πολλοστή φορά μου θέτει το ερώτημα «τί θέλετε να κάνετε με το .com» (Κάτι που έχει ενοχλήσει και τον admin…)*
Δηλαδή ενοείς ότι ούτε ο admin ξέρει τι θέλει α κάνει με το com ή ότι τον ενοχλεί το ερώτημα μου??

Παράθεση
Το ίδιο απόγευμα, ο admin ήρθε στο σπίτι μου και συζητήσαμε για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και την απαίτηση του gc. Μου είπε πως θεωρεί οτι έχω δίκιο σε όλα, εκτός του υβριστικού πμ. που έστειλα (για το οποίο συμφωνώ)
Μου αρέσει που συμφωνείς...
Και??
Απο αυτά ενοείτε πως εγώ και ο gc είμαστε λάθος κατά τον Γιάννη, ο οπόιος σου είπε φυσικά ότι έχεις δίκιο σε όλες τις μέχρι τώρα κινήσεις σου...

Παράθεση
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το Nicksi, εκείνος μου ζήτησε να απέχω για λίγο καιρό απο το forum, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Κατα τη διάρκεια της απουσίας μου περίμενα πως κάποιος απο τους φίλους μου (Nicsi-admin) θα μου τηλεφωνούσε… Δεν πήρε κανείς τους και έτσι αποφάσισα να περιμένω τηλέφωνό τους ωσότου ξαναμπώ....

Παράθεση
Είχε περάσει σχεδόν ένας μήνας ώσπου κάποια στιγμή αρχίσαν τα τηλεφωνήματα απο άλλους φίλους μου, μέλη του forum, με αποκορύφωμα αυτό του Κάτσενου που με ενημέρωνε οτι διάβασε πως έχω πάψει να είμαι administrator. Κατα την προσφιλή του τακτική, ο gc το έκανε, εν αγνοία απΆ ότι έμαθα, του admin.*

Παράθεση
Ενα ακόμη θέμα που κατηγορούμαι είναι πως λέω τον gc παντόφλα...
Είναι προσωπική μου άποψη και θα απαντήσω σε επόμενα μηνύματα...
Δεν κατηγορείσαι..το θέμα είναι πως ένας αδμιν κοροιδεύει τον άλλο στους χρήστες....αυτό σου είπα, μην στέκεσε στο δέντρο, το δάσος κοίτα, θα τρακάρεις...

Νικο ελπίζω η υπογραφή σου, να μην θέλει να πει κάτι, γιατί μου θυμίζει πατούσα, μιας και πιάσαμε τα των ποδιών lol lol lol lol lol
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #100 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 12:15 »
Α....
...
Νικο ελπίζω η υπογραφή σου, να μην θέλει να πει κάτι, γιατί μου θυμίζει πατούσα, μιας και πιάσαμε τα των ποδιών lol lol lol lol lol

Για να διευκρινισω κατι (καλα που το ανεφερε ο Γιαννης...), η υπογραφη μου ειναι "δανεικη" απο το Τεο και αφορα καποιον που εχει διαφορες... αποριες και ερωτηματα, τα οποια αν και του απαντηθηκαν σημερα το πρωι τηλεφωνικα απο ενα κοινο μας φιλο, δεν βγηκε τουλαχιστον να το "σωσει"...  ;)

Οχι Γιαννη... δεν εχει καμμια σχεση με τη τοτε εκεινη λογικη του παραλογου...
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος admin

  • Ομάδα Διαχείρισης.
  • Jimny
  • Μηνύματα: 489
  • Φύλο: Άντρας
    • Jimnyclub.com
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #101 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 13:35 »
παιδες, χανουμε την ουσια... χανουμε τη φιλια.. χανουμε εμας....

ηρεμια.... ολα θα συζητηθουν με ηρεμια απο κοντα με ολους. Φτανει παιδια.... φτανει... ;)
Κανουμε ενα διαλλειμα... ολοι...

Μεχρι το τελος της βδομαδας, θα εχουμε βρει τη λυση, ξεκινωντας εγω απο σημερα... θελω ομως ηρεμια, ας αφησουμε το .com να προχωραει.... ολοι φταιμε... ηρεμια ομως... ;)

Παρακολουθώντας τον τελευταίο καιρό από πολύ κοντά την όλη διαμάχη-φάση και χωρίς να θέλω να υποστηρίξω ή να καταδικάσω κανέναν εν θερμώ (άσχετα με το ποιος έχει δίκιο) θεωρώ ότι το μήνυμα του GC  είναι το πρώτο και πλέον αισιόδοξο που εμφανίζεται μετά την καταιγίδα από posts.

Ηρεμία χρειάζεται και όλα θα διορθωθούν.
Θα μου επιτρέψετε όμως λόγω της θέσης, επειδή έχω την μεγαλύτερη δύναμη (από διαχειριστικής πλευράς) να μην επέμβω και να αφήσω το θέμα να λυθεί εντελώς από τα άτομα που έχουν εμπλακεί και θέλω να πιστεύω πως έτσι θα γίνει.
Όταν θα λυθεί η παρεξήγηση μπορούμε να συζητήσουμε και για την πορεία του .com και για τα θέματα που απασχολούν τους υπολοίπους
Για το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα ακουστούν και πάντα θα ακούγονται όλες οι απόψεις είτε μας συμφέρει είτε όχι...
Επιθυμώ όλοι καλοπροαίρετα να βοηθήσουν σε αυτή την πορεία....

Γιάννης

Υ.Γ. Με επόμενα post όλες οι απορίες/αναφορές θα διευκρινιστούν. Υπομονή
Jimnyclub.com

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #102 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 13:36 »
.....η υπογραφη μου ειναι "δανεικη" απο το Τεο και αφορα καποιον που εχει διαφορες... αποριες και ερωτηματα, τα οποια αν και του απαντηθηκαν σημερα το πρωι τηλεφωνικα απο ενα κοινο μας φιλο, δεν βγηκε τουλαχιστον να το "σωσει"...  ;)

Ελπίζω να μην εννοεις εμένα θείο γιατί έχω να απαντήσω........ να κεράσω ένα καφέ?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 07, 2006, 13:58 από kostas katsenos »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΩΛΗΣ

  • Jimny
  • Μηνύματα: 109
  • Φύλο: Άντρας
  • www.υπολογισιμο ατομο.com
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #103 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 18:15 »
.....και εγω θα τον παρακαλουσα ....και πολυ μαλιστα. Να δουμε τελικα ποιος δουλευει ποιον εδω μεσα. (και γιατι ???)

Μανωλη, εκεινο το post το ειχα κλειδωσει εγω, κατοπιν εντονων συζητησεων με την υπολοιπη ομαδα διαχειρισης.
Το θεμα το ειχα ανοιξει επισης εγω οπως θυμασαι και ο σκοπος ηταν (για το χαβαλε μας παντα...), οπως και αλλες φορες αλλωστε, να "ψιλοπειραξουμε" τους απεναντι...
Ο Τεο ειπε οτι το κλειδωσε εκεινος και μαλιστα τοτε του ειπα οτι εκανε βλακεια... Ο ανθρωπος το εκανε προσπαθωντας να καλυψει εμενα για το κλειδωμα, νομιζοντας οτι εγω ειχα καποιο προβλημα λογω του οτι συμμετειχα στο post εκεινο...
Δεν υπαρχει κανενας σκοπος ή προθεση αλλα ουτε ειναι και υποχρεωτικο να δουλευει καποιος καποιον αλλον!


 _brav/     Ξεροντας εσυ για τεσσερις μηνες , οτι εγω θεωρω υπευθηνο τον τεο , για κατι που εκανες εσυ ,δεν με δουλευεις? οχι ε? οκ

Πραγματικα αναρωτιεμαι τι αναγκασε τον τεο να μπει στην διαδικασια να σκεφτει οτι εσυ ειχες προβλημα , και σαν φιλος επρεπε να σε καλυψει .

Οσο για τις εντονες συζητησεις με την ομαδα διαχειρισης , σε διαψευδουν ο ironman και ο gc , αφου και οι δυο γραφουν πιο πανω οτι δεν ηξεραν ποιος το κλειδωσε. Και απ οσα ξερω ,ηταν και οι δυο στην ομαδα αυτη,και ειναι ακομα.
.......εγγύηση......

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΟ?
« Απάντηση #104 στις: Νοέμβριος 07, 2006, 21:41 »
_brav/     Ξεροντας εσυ για τεσσερις μηνες , οτι εγω θεωρω υπευθηνο τον τεο , για κατι που εκανες εσυ ,δεν με δουλευεις? οχι ε? οκ

Μανωλη... κατ αρχην εγω δεν ηξερα ποιον και γιατι θεωρεις εσυ υπευθυνο για το κλειδωμα του τοπικ εκεινου... Και δευτερον δεν εχω κανενα λογο να σε δουλεψω, ουτε εσενα ουτε και κανεναν αλλο βεβαια...



Πραγματικα αναρωτιεμαι τι αναγκασε τον τεο να μπει στην διαδικασια να σκεφτει οτι εσυ ειχες προβλημα , και σαν φιλος επρεπε να σε καλυψει .

ΔΕΝ αναγκασε Μανωλη και ουτε ειχα και κανενα προβλημα...  Πολυ απλα, δεν ηθελε κανεις να συνεχιστει αυτο το "παιγνιδακι" με τους απο εκει...  Μπορουν να στο επιβεβαιωσουν ολοι...



Οσο για τις εντονες συζητησεις με την ομαδα διαχειρισης , σε διαψευδουν ο ironman και ο gc , αφου και οι δυο γραφουν πιο πανω οτι δεν ηξεραν ποιος το κλειδωσε. Και απ οσα ξερω ,ηταν και οι δυο στην ομαδα αυτη,και ειναι ακομα.

Μανωλη... η ομαδα διαχειρισης ειχε και εχει 6 μελη... Για σκεψου το λιγο...
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...