ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΠ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ GR(ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΜΕ ΤΟ GR).
ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ TO GR. ΓΙΑΤΙ? ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΑΤΕ?
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ.
Α ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙ ΤΟΥ CLUB Η’ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ?
Φιλιππε
Κοιτα... εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημα με το αλλο club, το gr οπως το λες κι εσυ... αντιθετα, καποια 5-6 ατομα μονο απο εκεινο, εχουν προβλημα με εμας... δεν ξερω γιατι... μαλλον καποια στιγμη (επειδη το εθεσες), θα παρω και το προεδρο του ΔΣ να τον ρωτησω, μετα (αφου κανουν ενα εκτακτο ΔΣ και πιστευω να βγαλουν αποφαση), ελπιζω να μου απαντησουν...
Οταν με το καλο ανεβεις προς το βρομωχωρι μας, την Αθηνα, θα ειναι μεγαλη μας χαρα να σε γνωρισουμε και απο κοντα...
Οσο για αυτοκολλητα, εαν θελεις, μπορω να σου σρειλω το λογοτυπο σε αρχειο και να το τυπωσεις ή οταν ανεβεις που θα παμε για καφε γνωριμιας, θα σου δωσω εγω ή καποιος αλλος απο τη παρεα....
Να σαι παντα καλα...
Νικος...