Αποστολέας Θέμα: Διπλος διακοπτης παραθυρου!!  (Αναγνώστηκε 5585 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΣΤΑΥΡΟΣ

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Διπλος διακοπτης παραθυρου!!
« στις: Ιούλιος 17, 2012, 20:48 »
Καλησπερα σε ολη την παρεα!
Απο την Κυριακη εχει χαλασει ο διπλος διακοπτης που κατεβαζει τα τζαμια με αποτελεσμα να μην μπορω να κατεβασω το παραθυρο απο την πλευρα του οδηγου σε επικοινωνια που ειχα με την αντιπροσωπια μου ειπαν το ποσο των 156 euro για τον διπλο  και 63 euro ο μονος απο την πλευρα του συνοδηγου για αγορα καινουργιου.
Αλλα ας παρουμε το προβλημα απο την αρχη.
Απο τον διακοπτη εχει σπασει το δοντακι που εχει μεσα και μολις παταγες το κουμπι να κατεβει το παραθυρο και το εκανες ξανα προς τα πανω για να κλεισει εκλεινε αυτοματα αλλα ποτε επιανε και ποτε οχι.
Οποτε αν καποιο μελος εχει καποιο διπλο διακοπτη που δεν τον χρειαζεται η ξερει να μου πει που μπορω να βρω εστω και μεταχειρισμενο ας μου πει γιατι τα λεφτα που ζηταει η αντιπροσωπια ειναι παρα πολλα.

Αποσυνδεδεμένος geojimny

• Jimny
Απ: Διπλος διακοπτης παραθυρου!!
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 18, 2012, 09:26 »
.....και μεταχειρισμενο να παρεις δεν σου εγγυαται κανενας οτι δεν θα σπασει το χαζοδοντακι σε λιγο....  παθων
πηγαινε σε ενα ηλεκτρολογο και με δυο SPAL διακοπτες (φτηνοι & αντοχης ειναι) και κατι γεφυρωματα το κανει και δουλευει χωρις ομως το αυτοματο  κλεισε ετσι το εχω τωρα....
Παλιότερα ειχα "πετυχει" την συνδεσμολογια σε καποιο "παρατημενο forum" νομιζω jimnyclub.gr αλλα το γκουγκλιζω και δεν το βρισκω τωρα. :( :(
Ελπιζω να βοηθησα....

Αποσυνδεδεμένος dr_jimny

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 18, 2012, 14:58 »
Εχω διακοπτη 80ευρω

Αποσυνδεδεμένος geojimny

• Jimny
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 18, 2012, 15:42 »
.....και μεταχειρισμενο να παρεις δεν σου εγγυαται κανενας οτι δεν θα σπασει το χαζοδοντακι σε λιγο....  παθων
πηγαινε σε ενα ηλεκτρολογο και με δυο SPAL διακοπτες (φτηνοι & αντοχης ειναι) και κατι γεφυρωματα το κανει και δουλευει χωρις ομως το αυτοματο  κλεισε ετσι το εχω τωρα....
Παλιότερα ειχα "πετυχει" την συνδεσμολογια σε καποιο "παρατημενο forum" νομιζω jimnyclub.gr αλλα το γκουγκλιζω και δεν το βρισκω τωρα. :( :(
Ελπιζω να βοηθησα....

jimny-mania.gr ηθελα να γραψω....

Αποσυνδεδεμένος strag

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 03, 2012, 21:11 »
δες και εδω μπορε κατι να σου ταιριαξει http://www.autospark.gr/agora.html?page=shop.browse&category_id=169