0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Majestix2. jimever - russo 3. Χάρης4. kapetanios5. Metalaxe (74,3490096540%)6. patelis (88.7%)7. ARGYKLI (88.71%)8. givrgos (50-50)
Οποιος δεν έρθει ειναι και keyboard offroader...
o metalaxe μου δήλωσε οτι θέλει δύσκολα εμπόδια.... να διδάξει τους νέους...Χάρη, πίστα - γεφυράκι... να είναι σίγουρα μέσα, για να προπονηθεί ο πρόεδρος....
YianisS... το βράδυ μην λείψεις... έχουμε δοκιμή...Δεν δέχομαι καμία δικαιολογία...
o metalaxe μου δήλωσε οτι θέλει δύσκολα εμπόδια.... να διδάξει τους νέους...Χάρη, πίστα - γεφυράκι... να είναι σίγουρα μέσα, !!!!!!
Παράθεση από: Majestix στις Ιούνιος 21, 2012, 13:33YianisS... το βράδυ μην λείψεις... έχουμε δοκιμή...Δεν δέχομαι καμία δικαιολογία... Χρήστο μου, σήμερα στις 8:30 έχω ραντεβού με γιατρό, στο Φάληρο....
Παράθεση από: YannisS στις Ιούνιος 21, 2012, 13:39Παράθεση από: Majestix στις Ιούνιος 21, 2012, 13:33YianisS... το βράδυ μην λείψεις... έχουμε δοκιμή...Δεν δέχομαι καμία δικαιολογία... Χρήστο μου, σήμερα στις 8:30 έχω ραντεβού με γιατρό, στο Φάληρο.... Αναβάλεις τον σεξολόγο για αύριο... αφού σήμερα θα διδάξει ο metalaxe...
Μη δω πλυμμένο-γυαλισμένο αυτοκίνητο.... θα φτιάξω λάσπη επι τόπου και θα το πασαλείψω....
απο μενα ακυρο για σημερα,εχω επετειο 14χρονια με τη γυναικα που αγαπω οποτε δικαιολογηστε με