Βραζιλία Γαλλία....1998! ή ....στις 23/06/1972 γενήθηκε η αιτία της ήττας
Οποιος είχε δεί εκείνο τον αγώνα καταλαβένει.
Αλλη μια φορά που η Βραζιλία ήταν σκιά του κάποιας μέτριας Ελληνικής ομάδας, καθώς έπεζε με την Γαλλία.
Και όμως οι μάγοι δεν ήταν οι Βραζιλιάνοι, ο μάγος ήταν ένας.....
Και το όνομα αυτού....Ζινεντίν Ζιντάν.
Εγώ ήμουν με τον Ζιζού, όχι με τους Γάλλους, γιατί απλά είναι άρχοντας, γιατί ξέρει πότε είναι στην κορυφή, και φροντίζει να τα παρατήσει, να μείνει το όνομα του στην ιστορία, και όχι να ξεθωριάσει, καθώς θα γερνάει, παίζοντας ποδόσφαιρο, καταλήγοντας και σε ολοένα πιο μικρες ομάδες.
Γιατί δήλωσε, πριν το μουντιάλ ότι αμέσως μετά σταματάει το ποδόσφαιρο.
Γιατί είναι πρωταθλητής, και ας μην περνει πάντα πρωταθλήματα.
Γιατί είναι πάτντα "κύριος", γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό άθλημα, και έδειξε ότι μπορεί να σε λένε "Πατατάκια Trident" αλλά στο τέλος αυτός που θα σε κερδίσει θα είναι ο σοβαρός , ό άρχοντας.....
Θα χαρώ αυτή η Γαλλία να πάει στον τελικό και να το πάρει, θα του αξίζει, αν θα το καταφέρει ένεκα πολυεθνικών δεν ξέρω, αλλά το κάθε του παιχνίδι απο εδώ και πέρα, θα είναι χάρμα ειδέθσαι...
Κάθε το παιχνίδι είναι σαν να είναι το τελευταίο της ζωής του, έτσι έπαιξε και απόψε, για να φχαριστηθεί την μπάλα.
To τελευταίο μεγάλο δεκάρι....
Παραδόξως αυτός ο Γάλλος μου θυμίζει έναν Βραζιλιάνο, αλλά σε άλλο αθλημα...
Και αυτός έτρεχε σαν κάθε του αγώνας να είναι και ο τελευταίος, σταματώντας στην Tamburello(Αyrton Senna).
Κρίμα που μάλον θα έχεις δίκιο Δημήτρη....
Αυτη η αποχώρηση λέει και κάτι άλλο όμως.
Μεγαλώνουμε....