Αποστολέας Θέμα: ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  (Αναγνώστηκε 935 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thanasis_hp

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • όλα καλά-όλα ανθιρά
ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
« στις: Απρίλιος 17, 2012, 20:53 »
γεια σε όλους,ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τις διαστάσεις του ηχοσυστήματος για να ψάξω στο ίντερνετ dvd 2 din. στο βιβλίο του εργοστασίου δεν αναφέρει κάτι.ή αν έβαλε κάποιος και μπορεί να βοηθήσει.ευχαριστώ.....

Αποσυνδεδεμένος japetus

• NewsLetter
  • Jimny
Απ: ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 18, 2012, 09:36 »
Η διάσταση είναι η κλασική 2din που είναι τυποποιημένη.
Αυτό που αλλάζει είναι η πρόσοψη στα αυτοκίνητα που έχουν το εργοστασιακό cd player με τις στρογγυλεμένες άκρες. Αν πάρεις ένα οποιοδήποτε 2din μηχάνημα, θα πρέπει να αλλάξεις και την πρόσοψη στο ταμπλώ, που πωλείται σαν ανταλλακτικό από την αντιπροσωπεία. Δεν είναι πολύ φτηνό το κομμάτι αυτό του πλαστικού, κάνει γύρω στα 50-60 ευρώ αν θυμάμαι καλά πριν χρόνια που είχα ρωτήσει...
Αν δεν θέλεις να πας σε κάτι συγκεκριμένο και ποιοτικό μηχάνημα (που κατά τη γνώμη μου στο jimny με τους χώρους και την ακουστική που έχει δεν αξίζει), δες και τη λύση του κινέζικου που έχει συζητηθεί εδώ το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει ακριβώς στη θέση του εργοστασιακού cd player.

Αποσυνδεδεμένος thanasis_hp

• Jimny
  • όλα καλά-όλα ανθιρά
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 18, 2012, 13:55 »
D2208 7 Inch Digital Motorized Touch Screen 2 Din Car DVD Player - 3D, Steering Wheel Control, Ipod, BT (D2208)  είδα αυτό  με 150  ευρο +15 ευρο μεταφορικά και μου φάνηκε καλό.αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνο  δεκτό

Αποσυνδεδεμένος giannisagrinio

• Jimny
  • ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ 4Χ4
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 05, 2012, 23:41 »
http://www.autodvdgps.com/universal-navigation-c-11.html   Απο εδω εβαλα εγω.4 χρονια και παιζει ακομα τελεια.gps παιζει τα παντα.
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ 4Χ4 ΑΙΤ/ΝΙΑ