0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι κωδικοι για τα εμπρος αμορτισερ ειναι KONI7 Heavy Track AllTerrain 8040 1106 Sport κ για πισω ειναι τα KONI7 Heavy Track AllTerrain 80 1905.
Παράθεση από: george36 στις Μάρτιος 06, 2012, 03:35τα μαμα εχω γιαυτο ρωτω να ψηλωσω λιγο Απ'οτι βλέπω και στην φωτογραφία δίπλα στο όνομα σου...πρέπει μάλλον να παραμείνεις στα μαμά...πυροσβεστικό και ψηλωμένο γίνεται? Δεν γίνεται!
τα μαμα εχω γιαυτο ρωτω να ψηλωσω λιγο
[ Απ'οτι βλέπω και στην φωτογραφία δίπλα στο όνομα σου...πρέπει μάλλον να παραμείνεις στα μαμά...πυροσβεστικό και ψηλωμένο γίνεται? Δεν γίνεται!
Παράθεση από: jimever στις Μάρτιος 06, 2012, 20:18[ Απ'οτι βλέπω και στην φωτογραφία δίπλα στο όνομα σου...πρέπει μάλλον να παραμείνεις στα μαμά...πυροσβεστικό και ψηλωμένο γίνεται? Δεν γίνεται! Είναι προφανές ότι δεν έχεις δει από κοντά Unimog.....
Παράθεση από: YannisS στις Μάρτιος 07, 2012, 09:47Παράθεση από: jimever στις Μάρτιος 06, 2012, 20:18[ Απ'οτι βλέπω και στην φωτογραφία δίπλα στο όνομα σου...πρέπει μάλλον να παραμείνεις στα μαμά...πυροσβεστικό και ψηλωμένο γίνεται? Δεν γίνεται! Είναι προφανές ότι δεν έχεις δει από κοντά Unimog..... μη του το χαλας βρε γιαννη , μη του το χαλας
οτι πεις κυριε μου στις 16 του μηνα το απογευμα ελα να πουμε κανα γεια στο φλοισβο στην εκινηση του 50ωρου. να σε γνωρισω κιολαςςςςς