0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε έχετε τρελαθεί τελείως μου φαίνεται... Μένια, δώσε ώρα και σημείο συνάντησης...
Παράθεση από: Metalaxe στις Μάρτιος 01, 2012, 09:01Ρε έχετε τρελαθεί τελείως μου φαίνεται... Μένια, δώσε ώρα και σημείο συνάντησης... Συνάντηση στη ΒΡ μετά τα πρώτα διόδια, ώρα 9.30
Παράθεση από: Menia στις Μάρτιος 01, 2012, 13:16Παράθεση από: Metalaxe στις Μάρτιος 01, 2012, 09:01Ρε έχετε τρελαθεί τελείως μου φαίνεται... Μένια, δώσε ώρα και σημείο συνάντησης... Συνάντηση στη ΒΡ μετά τα πρώτα διόδια, ώρα 9.30Μήπως θα ήταν σκόπιμο να δώσεις περισσότερες οδηγίες για τον τόπο συνάντησης?Πόσα περίπου χλμ από τα διόδια βρίσκεται αυτό το βενζινάδικό? (για να υπολογίσει κανείς το χρόνο που χρειάζεται)Να υποθέσω ότι εννοείς τα διόδια, αμέσως μετά το τέλος της Αττικής Οδού
Eρωτησεις :1)Θα μας προϋπάντηση ο κυριος της τελευταίας ( κατα τα αλλα κατατοπιστικότατης) φωτογραφιας ; 2)Τι ρουχα θα φοραει; 3)Θα κρατει και ζαρζαβατικο και τι θα ειναι αυτο; για να τον αναγνωρισουμε δηλαδης.ευχαριστω
Παράθεση από: geojimny στις Μάρτιος 03, 2012, 13:50Eρωτησεις :1)Θα μας προϋπάντηση ο κυριος της τελευταίας ( κατα τα αλλα κατατοπιστικότατης) φωτογραφιας ; 2)Τι ρουχα θα φοραει; 3)Θα κρατει και ζαρζαβατικο και τι θα ειναι αυτο; για να τον αναγνωρισουμε δηλαδης.ευχαριστωΥ.Γ. Ο Κύριος στη φώτο, είναι εύκολα αναγνωρίσιμος, θα φοράει ένα μεγάλο χαμόγελο !!Άσε που θα σας αναγνωρίση αυτός.