Τοτε Κωστη, θα συμφωνησω μαζι σου κι εγω...
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, αυτη η υποθεση!!!
Ρε είναι το σαν το πιπέρι στην τετρακίνητη ζωή
οσο για τον άνθρωπο πρόεδρο, είναι πανέξυπνος Νίκο, αστο...
Κώστα μακάρι να ήμουν τόσο υπεράνω όσο εσύ
΄,ισως αυτός ο τόπος γενικά να μην θέλει και πολλούς υπεράνω ανθρώπους, για να πάεει προστά.
Πολλές φορές ο ωχαδρεφισμός, μπορεί να μην σου ανεβάζει την πίεση αλλά αφήνει τα πράγματα και σε μια επιθυμητή, εκ των πονηρών ροή.
Και όχι φίλε μου μπηχτές δεν υπάρχουν, και το να πω ότι ο Πάνος έκανε τον σύλλογο τσιφλίκι του, δεν κατάλαβε που έπρεπε να σταματήσει, και εγώ μη ξέροντας καλό marketing και financing, έπεσα στην λούμπα, χωρίς να σημένει πως δεν φταίω φυσικά.
Είναι κάτι το συνηθισμένο πλέον σε πολλούς συλλόγους αυτοκίνησης, όπως μου είπε και άνθρωπος που είναι μέσα στα πράγματα.
Τώρα εαν το έκανε σαν κερδοσκοπία ή υπέρμετρη ματαιοδοξία αυτό είναι άλλο θέμα, πάντως μια παλινόσθηση υπάρχει γενικώς στον jimnoχώρο , και που ξέρεις και εκείνος με αυτούς/ες που είναι τώρα, που ξέρεις τι γνώμη είχε πρίν καιρό???
Eγω όμως μπορεί να ξέρω...
Αστο βρε Κώστα, σε εκτιμάω και το ξέρεις, είσαι πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος, αλλά η μάνα μου μου έλεγε την εξείς ατάκα "στο γουρούνι αγόρι μου, πρέπει να κάνεις γούτσ για να σε καταλάβει" και κρίμα που ήρθες στην ΓΣ για να πείς στον Πέτρο να μην ανοίξει οποιαδήποτε κουβέντα.......κρίμα .....αυτό περιμενα/με.
Απο εκεί και πέρα θα μου πείς, είναι τόσο επειρεασμένει στον χώρο του 4χ4 όλοι, με τον εν λόγω Σύλλογο, που πραγματικά εαν κάποιος δει πως σκέφτεται ο κόσμος, θα το θεωρήσει ντροπή να αποτελεί μέλος του εν λόγω συλλόγου, και εμένα δεν με καλύπτει φυσικά.
Ξεκινήσαμε αλλιώς όμως, περισσότερο ρομαντικά, τότε που ήρθες απο την Αμφισσα στο beach Party για να μας φέρεις τα γλυκά.
Θυμάσε??
Και θα μου πείς τώρα, και καλά , γιατί κολάς ρε μ@λάκα;;;;
Ε κάτι βοήθησα και εγώ για να φτιαχτεί, έστεισα και το πρώτο στην Αράχωβα, είμαι και κάτι τις ρομαντικός, έκανα και το πρώτο πόστ για μάζωξη, έκανα και κάποια άλλα(κακά ή καλά..).
Οσο υπάρχουμε στον χώρο, και λέμε την αλήθεια, τους ενοχλεί , το ξέρω....και η αλήθεια είναι σαν την ιστορία φίλε μου πρέπει να λέγεται στους νεώτερους, και όσο πιο αντικειμενικά γίνετε...
Eνα ΔΣ δεν είναι για να κάνει πολιτική, αλλά για να κάνει την δουλειά που ανέλαβε....και ας μην το γράφει και μέσα στο καταστατικό....
Αυτά, τα άλλα στο επόμενο ελα να δείς
, θα σε δω την Κυριακή στον Αγώνα, πρώτα ο Θεός, να σου φέρω και την κούπα ή θα φέρεις την δικιά σου???