Αποστολέας Θέμα: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΕΛΟΣ ..!!  (Αναγνώστηκε 26059 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΣΤΑΥΡΟΣ

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΕΛΟΣ ..!!
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 23:32 »
Τελικα μετα απο πολυ καιρο και αφου ακουσα οτι μπορει να φανταστει κανεις απο διαφορους μηχανικους για το προβλημα που αντιμετωπιζω το τελευταιο διαστημα με το τρεμουλο στο μπροστινο συστημα λες και εχεις αφησει ασφυχτα ολα τα μπουλονια στους τροχους ειπα να παρω και μια ακομα γνωμη απο την αντιπροσωπια στο μαρουσι.
Αφου τους ειπα τι προβλημα εχω το αμαξι μετα απο ελεγχο που εγινε απο τον υπευθυνο του συνεργειο ανεβηκε στο δικολονο για επιπλεον ελεγχο.
Βρεθηκε τζογος στην εμπρος αριστερη ροδα και θα χρειαστει αλλαγη στο ρουλεμαν του βασιλικου πυρου και οχι ροδελες οπως μου ειχαν πει σε αλλη αντιπροσωπια χωρις καν να σηκωσουν και να δουν τι προβλημα εχει το αμαξι.
Τα ρουλεμαν για τους βασιλικους πυρους που εχει φερει τωρα η suzuki ειναι πιο ενισχυμενα απο οτι μου ειπαν και δεν χρειαζεται να μπουνε ροδελες διοτι το αμαξι δεν θα στριβει μετα αμα μπουνε και οι ροδελες.
Ελπιζω μετα απο αυτη την επισκευη επιτελους να σταματησει το τρεμουλο που εχω.
Για πειτε μου και εσεις την γνωμη σας?

Αποσυνδεδεμένος vasos

• Jimny
  • suzuki 4ever!!!!!
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 22, 2015, 09:45 »
Φίλε εγώ είχα έντονοι τρέμουλο γύρω στα 50 και για να σταματήσει το τρέμουλο έπρεπε να ελαττώσω εντελώς στα 0 χλμ.
πήγα στο συνεργείο και άλλαξα όλα τα ρουλεμάν μπροστά,άλλαξα θέση στο ένα αμορτισέρ τιμονιου.
το τρέμουλο εξαφανίστηκε  για μια μέρα και μετά ξαναεμφανίστηκε.
μετά πήγα το  jimny για μέτρημα και ζυγιστάθμηση.του πέρασε για λίγο(μία μέρα) το τρέμουλο και μετα μιάπ τα ίδια.
πήγα ξανά στο συνεργείο.βάλαμε καινούργια τακκάκια,και έστειλα και τις δισκόπλακες στον τόρνο για τόρνεμα.επίσης το ένα απτα δύο αμορτισέρ τιμονιου που έχω πάνω στο αμάξι του άλλαξα θέση και το έβαλα στην πισινή μπάρα τιμονιού.
Μετά και από αυτή την πράξη το τιμόνι διορθώθηκε.το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κάνει τρέμουλο μόνο όταν πέσει ο αριστερός τροχός σε λακκούβα.
Μετά από όλα αυτά δεν ξέρω τι άλλο να ελλένξω!!!! t4 t4 t4 t4 t4 t4
SUZUKI!!!!

Αποσυνδεδεμένος JM

• Jimny
  • η αλλιως johnmlrs...!
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 22, 2015, 15:50 »
ακρομπαρα στην μπαρα τιμονιου κανε τον κοπο και τσεκαρισε...

Αποσυνδεδεμένος PATELIS

• Jimny
  • mud needs you
    • patelis.gr
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 22, 2015, 19:57 »
Φίλε εγώ είχα έντονοι τρέμουλο γύρω στα 50 και για να σταματήσει το τρέμουλο έπρεπε να ελαττώσω εντελώς στα 0 χλμ.
πήγα στο συνεργείο και άλλαξα όλα τα ρουλεμάν μπροστά,άλλαξα θέση στο ένα αμορτισέρ τιμονιου.
το τρέμουλο εξαφανίστηκε  για μια μέρα και μετά ξαναεμφανίστηκε.
μετά πήγα το  jimny για μέτρημα και ζυγιστάθμηση.του πέρασε για λίγο(μία μέρα) το τρέμουλο και μετα μιάπ τα ίδια.
πήγα ξανά στο συνεργείο.βάλαμε καινούργια τακκάκια,και έστειλα και τις δισκόπλακες στον τόρνο για τόρνεμα.επίσης το ένα απτα δύο αμορτισέρ τιμονιου που έχω πάνω στο αμάξι του άλλαξα θέση και το έβαλα στην πισινή μπάρα τιμονιού.
Μετά και από αυτή την πράξη το τιμόνι διορθώθηκε.το μόνο που παρατήρησα είναι ότι κάνει τρέμουλο μόνο όταν πέσει ο αριστερός τροχός σε λακκούβα.
Μετά από όλα αυτά δεν ξέρω τι άλλο να ελλένξω!!!! t4 t4 t4 t4 t4 t4
κανε ενα κοπο και δες το αριστερο ραμφος στο σημειο της βασης της παναρ μηπως σου εχει ανοιξει γιατι υπαρχει ενα θεμα εκει, κανε προσεκτικο ελεγχο ξαπλωνοντας και απο κατω γιατι αν εχει ανοιξει εκει δεν φαινεται ευκολα.
Give Love, Feel Better! !!!

Αποσυνδεδεμένος vasos

• Jimny
  • suzuki 4ever!!!!!
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 23, 2015, 15:18 »
το ακρόμπαρο του αριστερού τροχού το άλλαξα πριν 3-4 μήνες φίλε.Φίλε PATELIS όταν λες αριστερό ράμφος εννωάς εκεί που πιάνει η πανάρ?Αν έχει ανοίξει εκεί που βιδώνει η βίδα για την πανάρ?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 23, 2015, 15:26 από vasos »
SUZUKI!!!!

Αποσυνδεδεμένος PATELIS

• Jimny
  • mud needs you
    • patelis.gr
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 23, 2015, 15:26 »
ναι, εκει που πιανει στο σασι η μπροστινη παναρ

Αποσυνδεδεμένος vasos

• Jimny
  • suzuki 4ever!!!!!
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 23, 2015, 15:35 »
ναι μα το σημείο που λές είναι στη δεξιά μερια,εμένα το αυτοκίνητο είναι δεξιοτίμονο. θα το κοιτάξω και αυτό,θα κοιτάξω και τα συνεμπλόκ της πανάρ.και μετά βλέπουμε.
SUZUKI!!!!

Αποσυνδεδεμένος PATELIS

• Jimny
  • mud needs you
    • patelis.gr
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 23, 2015, 16:58 »
ο.κ. καλα τα λες αμα ειναι δεξιοτιμονο  ;)

Αποσυνδεδεμένος alemx

• Jimny
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 23, 2015, 09:48 »
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή σε όλα τα παιδιά του Club!!

Ρε παιδιά μια βοηθεια γιατι μου φαινεται πολύ παράξενο  αυτο που συμβαινει με το Jimny ενός φίλου..
Οταν το οδηγησα εγώ συντονίζει ,δηλαδη τρεμει το τιμονι οταν επιβραδυνα ομαλα απο τα 90 στα 85/80 km/h και μονο στο φρεναρισμα.
Φανταστηκα οτι θα ειναι κατι απο τα γνωστα  αιτια που συζηταμε στο θεμα αυτό ή κατι που προτεινει η SUZUKI στην οδηγία της.
Οταν ομως σηκωσα ελαφρα το χειροφρενο για επιβραδυνση αοπ τα 90 μεχρι και τα 50 ,ετρεμε ελαφρα το κουβουκλιο του jimny και το τιμονι ...!!!
Αφου πατωντας πενταλ μπλοκαρουν 4 τροχοι και σηκωνοντας χειροφρενο μονο οι 2 πισω..
Το ερωτημα μου ειναι πως γινεται αυτο?Εχει προβλημα το πισω συστημα??  :o

Αποσυνδεδεμένος mastoris than.

• Jimny
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 23, 2015, 21:50 »
Είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει αυτό που είχε το δικό μου στο όχι ιδιαίτερα ενοχλητικό τρέμουλο. Άλλαξα πρόσφατα ελαστικά και ελέγχοντας τις ζάντες ο λαστιχάς διαπίστωσε ότι οι 2 εμπρός ήταν στραβές από τον αφαλό, στάλθηκαν για επισκευή, μπήκαν τα νέα ελαστικά και τέλος το πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος alemx

• Jimny
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 24, 2015, 06:18 »
Καλημέρα ευχαριστω για την απαντηση!
Αυτο που θελω να καταλαβω ειναι αν γενικως υπαρχει συντονισμος σε αυτα τα χιλιομετρα κατα την επιβραδυνση και με πενταλ και με χειροφρενο ή εχει καποιο προβλημα ο πισω αξονας του..

Αποσυνδεδεμένος alemx

• Jimny
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 25, 2015, 23:05 »
Καμία  γνώμη? !

Αποσυνδεδεμένος mastoris than.

• Jimny
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 26, 2015, 02:02 »
Συντονισμός δεν υπάρχει ή μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει, σχολαστικός έλεγχος σε συνεργείο εμπιστοσύνης σου είναι το καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος kostasTDM900

• Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 11, 2015, 18:21 »
kalispera eimai neo melos proti fora mpaino m kanei trello tremoylo sta 70 xlm poy tha pao k t tha  kano.2. to royleman t tentotira akoygetai sfyrigma otan einai kryo. 3 ti set disko plato royleman n valo gia imny edxo toy 2004

Αποσυνδεδεμένος YannisS

• Jimny
  • Το καλύτερο και πιο οικονομικό 4x4 ever
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 14, 2015, 08:46 »
Καλημέρα!
Πες μας πρώτα την περιοχή σου, για να σε κατευθύνουμε

ΥΓ. Προσπάθησε να γράφεις ελληνικά, γιατί κουράζεις