Αποστολέας Θέμα: bf goodrich a/t  (Αναγνώστηκε 7979 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elsp

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
bf goodrich a/t
« στις: Νοέμβριος 29, 2011, 01:21 »
καλησπερα παιδια υστερα απο το κλασσικο ψαξιμο που ολοι κανουμε εχω σχεδον καταληξει στα bf a/t (215/75/15) , γιατι ηθελα το πιο αγριο 50-50 που μπορω να βαλω χωρις να θυσιασω τπτ απο δρομο και να παρω λιγο υψος στα διαφορικα (αν και θα προτιμουσα 195/80/15). Αυτο που ηθελα να μαθω ειναι το ποσο αισθητα κοβει τα αμαξι λογω τις μεγαλυτερης διαστασης τι γινετε με καταναλωση, και σε τι τιμη τα εχετε βρει γιατι πηγα χ8ες και μου παν 510 εθρω η 4αδα :o
τωρα εχω τις πετσες τα εργοστασιακα
Going there is half the fun!

Αποσυνδεδεμένος verse

• NewsLetter
  • Jimny
    • Web Applications & Information Systems
Απ: bf goodrich a/t
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 29, 2011, 11:09 »
Κόβει κόβει...

καλύτερα βάλε σε μαμά διάσταση τα maxxis... δε θυσιάζεις τίποτα στο δρόμο... με τα 215 θυσιάζεις...
fanis
www.b2bweb.gr - Web Applications & Information Systems

Αποσυνδεδεμένος elsp

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 29, 2011, 12:09 »
ξερεις ποσο μεγαλυτερη διαμετρο ειναι τα μαχχις απο τα μαμα λογω τακουνιου (γιατι διασταση ιδια ειναι). και το αλλο που φοβαμαι ειναι το θορυβο/τρεμουλο λογω του ελαστικου?? απλα με τα μαμα ειναι ξεφτιλα εχουμε 4χ4 και αντι να ακους τα λαστιχα στα 120 ακους το κινητηρα
 lol

Αποσυνδεδεμένος verse

• NewsLetter
  • Jimny
    • Web Applications & Information Systems
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 29, 2011, 13:21 »
Είχα κ τα ΑΤ 215 κ τώρα τα maxxis... Κινούμαι περισσότερο σε άσφαλτο. Και 215 και 50/50 δεν θα ξανα έβαζα ποτέ... 215 κ MUD αν πήγαινα περισσότερο στο βουνό ναι...

αυτήν την στιγμή τα maxxis είναι καλύτερα από όλες τις απόψεις σε σχέση με τα 215 ΑΤ.
fanis
www.b2bweb.gr - Web Applications & Information Systems

Αποσυνδεδεμένος elsp

• Jimny
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 29, 2011, 13:36 »
τι να πω μαλλον θα αλλαξω γνωμη διαβαζα αυτο το thread http://www.4x4community.co.za/forum/showthread.php?t=99225 και οι τυποι τα θαβουν τα bf πολυ λενε οτι τους εκανα καρουμπαλα, πεταχτηκε εξω ο οπλισμος, ξεζανταρουν, το οτι γλιστρανε πολυ στο νερο μετα απο λιγο (καλα αυτο μαλλον το ξεραμε), και γενικα απο οτι βλεπω δε πρεπει υπαρχει ελεγχος ποιοτητα στην bf (καθε παρτιδα διαφορετικη) πολυ διαφορετικες αποψεις καποιος μαλιστα ελεγε οτι δε μπορουσε να το ζυγοσταθμισει :o. τι γινετε εδω ??? λετε να εχει τοσο διαφορα η διασταση και το οτι τα φορανε και σε βαρυτερα αμαξια

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 29, 2011, 22:40 »
Εμένα τα δικά μου μια χαρά συμπεριφορά έχουν.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Αν τα βάλεις 30 πίεση ναι θα γλυστράνε στον βρεγμένο δρόμο, με 26 δεν κουνιέσαι. ;)
Δεν κόβουν και πολύ και η κατανάλωση περίπου ίδια με 50-50 σε μαμά διάσταση.
Εγώ θα τα ξαναβάλω όταν θα είμαι για αλλαγή.!
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος elsp

• Jimny
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 21:12 »
δε υπαρχουν σε μαμα διασταση απο 215/75/15 ξεκινανε!! ο τυπος στο λαστιχαδικο (εβαλα μαχχις) μου πε οτι κανουν πολυ θορυβο

Αποσυνδεδεμένος givrgos

• Jimny
  • ΟΚ ΟΛΑ!
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 02, 2011, 21:56 »
δες και σε κατι τετοιο το ιδιο πελμα με bf και σε μαμα διασταση λιγο πιο ψηλο
http://www.4x4tyres.gr/prod.php?pr=107
για τιμη παρε τηλ θα ειναι πολυ πιο σουπερ απο οσο γραφει.
εγγυηση ενα χρονο για βυζια και καρουμπαλα
και στο βρεγμενο λογο αναγωμοσης εχεις καλο κρατημα και φρεναρισμα καμοια σχεση με τα μη αναγωμομενα
ρωτα πρεπει να εχει και σε 205/70/15
ola kala!

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 12:54 »
δες και σε κατι τετοιο το ιδιο πελμα με bf και σε μαμα διασταση λιγο πιο ψηλο
http://www.4x4tyres.gr/prod.php?pr=107
Αυτό το λάστιχο αλλά σε Colway Macho (205-75R15) το είχα στο Jimny για ένα διάστημα. Απίστευτο κράτημα σε κάθε είδους τερέν, απίστευτο φρένο, δεν έκοψε καθόλου το αυτοκίνητο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, καταπληκτικό λάστιχο... ;)
Αν εξακολουθεί να τα φέρνει ή αν τα Lerma είναι ίδιας ποιότητας, μην το σκέφτεσαι καθόλου...
B.R.A.T. President
www.brat.gr

• Jimny
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 17:00 »
δε υπαρχουν σε μαμα διασταση απο 215/75/15 ξεκινανε!! ο τυπος στο λαστιχαδικο (εβαλα μαχχις) μου πε οτι κανουν πολυ θορυβο

??Θόρυβο τα bf?? μάλλον μανάβης θα σου το είπε αυτό

Αποσυνδεδεμένος ΣΤΑΥΡΟΣ

• Jimny
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 19:03 »
Εγω παντως που φοραω τα bf a/t σε 215/75/15 δεν κανουν καθολου θορυβο ουτε γλυστρανε αλλα δεν ειδα και καμια διαφορα σε θεμα καταναλωσης.

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Jimny
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 03, 2011, 20:56 »
Εγω παντως που φοραω τα bf a/t σε 215/75/15 δεν κανουν καθολου θορυβο ουτε γλυστρανε αλλα δεν ειδα και καμια διαφορα σε θεμα καταναλωσης.

Εγώ τα φοράω (bf at 215/75/15) κοντά 2 χρόνια (φτου φτου) μια χαρά το λαστιχάκι. Να υπολογίζεις περίπου +1lt/100km και λίγο γλυστερά (βάζω 28πίεση). Σούπερ ανθεκτικό παντου. Βουνά, πέτρες βράχια πολύ καλό αλλά ακριβό...
Αν ήθελες εγγύηση, ας έπαιρνες τοστιέρα. Κ.Ι.

• Jimny
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 14:53 »
Το +1 λίτρο/100χλμ είναι πολύ γενικό γιατί ο καθένας μας οδηγάει διαφορετικά, εγώ δεν έχω παρατηρήσει αισθητή άνοδο της κατανάλωσης και τα λάστιχα μ'αρέσουν πολύ.

Αποσυνδεδεμένος gas26

• Jimny
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 16, 2011, 09:09 »
Καλημερα παιδια.Εγω τα bf a/t 215-75-15 τα εχω φορεμενα ενα χρονο χειμωνα-καλοκαιρι!Με πολυυυυυυυυ νορμαλ οδηγηση και κυριως ταξιδια σε εθνικη (οχι μεγαλυτερη απο 110-120) το αμαξι καιει 9-10lt/100.Οσο διαφορετικος και αν ειναι ο τροπος οδηγησης του καθενος εκει κυμαινεται η καταναλωση(εκτος αν το πας στους κοφτες)!επισης ανηφορες σε εθνικη που τις ανεβαινες με τεταρτη,ξεχνα τες!κατεβαινεις μια σχεση!στη βροχη και στο χιονι γλυστρανε σαν τρελα,στην στεγνη ασφαλτο αρκετα καλα αλλα στο χωμα-λασπη δεν παιζονται!!Ελπιζω να βοηθησα!
Καλες γιορτες σε ολους και καλη χρονια!

• Jimny
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 16, 2011, 20:27 »
Τα 110-120 χλμ είναι σχεδόν κόφτες για το jimny lol.
Νορμάλ θεωρείται μέχρι 3000 στροφες αντε βαριά 3500 και το jimny εκεί πιάνει μόμις 85-95 χλμ.
Εξαρτάται και πώς τα προσέχεις τα λάστιχα.Π.χ. τα δικά μου δεν τα βλέπει ποτέ ήλιος γιατί το έχω πάντα σε πιλοτή ή γκαράζ.Το καλοκαίρι με 40+οC τα λάστιχα υποφέρουν και αρχίζουν να ξεραίνονται.Μάλλον γι αυτό δεν έχουν καλή συμπεριφορά στο χιόνι και στη βροχη.Τα δικά μου μια χαρά πάνε.