Λοιπόν, όλα κυλήσανε πολύ πολύ καλά, καλύτερα από ότι τα περίμενα, όμως πάντα η ίδια γεύση όταν οι επισκέπτες φεύγουν, τρέχεις μέσα στο παρασκευοσαββατοκύριακο να τους γνωρίσεις, να τους ζήσης και έρχεται η ώρα που αυτή φεύγουν και εσύ όπως πάντα μένεις, αισθάνομαι σαν τον σταθμάρχη που αποχαιρετά τα τρένα του και περιμένει καρτερικά πότε θα τα ξαναδεί.
Καλό δρόμο λοιπόν ταξιδιώτες της γης
Αντώνης Ηλιάδης (Πρόεδρος- Οικοπεριηγητής)
Πρόεδρέ μου.... πάλι κατάφερες να μας συγκινήσεις... Ενώ όλες τις μέρες που είμασταν μαζί, μας έκανες να γελάμε, τώρα μας κάνεις να κλαίμε...
Κάθε φορά που σε συναντώ, νοιώθω πιό πλούσιος απο συναισθήματα... Ελπίζω να μου επιτρέπεις να σε λέω φίλο μου...
Οσο για τα τραίνα.... χαίρομαι πολύ που το ...δικό μας είναι κοντά κι έχει ...συχνά δρομολόγια προς το σταθμό σας..(για να ζηλεύουν οι άλλοι το έγραψα αυτό)
Για άλλη μιά φορά σ' ευχαριστώ (και δημόσια) που μας βοήθησες κι εσύ να βγούμε ασπροπρόσωποι για την επιλογή μας και να νοιώσουν οι επισκέπτες φίλοι μας
την έννοια της φιλοξενίας της ανθρωπιάς και του αστείρευτου χιούμορ.... Θα μπορούσα να γράψω σελίδες αλλά ...θα μας παρεξηγήσουν...
Θα ξαναβρεθούμε... πολύ σύντομα φίλε...
Υ.Γ. Ακόμη και η επιλογή του χρώματος στο πρώτο σου post επιβεβαιώνει το πόσο Ξεχωριστός είσαι !! !! !!