Είναι το μοναδικό μου αυτοκίνητο, αλλά για τις καθημερινές μου μετακινήσεις συνήθως δεν το χρησιμοποιώ, προτιμώντας το ποδήλατο ή τη συγκοινωνία. Το έχω για τις περιπτώσεις που είναι απολύτως απαραίτητο στην πόλη και για εκδρομές. Μέχρι τώρα ήμουν πολύ ικανοποιημένος έτσι όπως είναι, με of road κυρίως τα καλοκαίρια σε νησιά, αλλά απέφευγα εντελώς τη λάσπη. Επιδίωξή μου είναι να μπορώ να ακολουθώ τις βόλτες και τις εκδρομές που κάνετε με αξιοπρέπεια (κάτι που δεν μπορώ να το κάνω ως μαμά), χωρίς όμως και να αλλάξω εντελώς την οδική του συμπεριφορά. Έχω πρόθεση να το ψηλώσω λίγο (η οικονομική στενότητα με εμποδίζει να το κάνω άμεσα) και έχω πρόθεση να βάλω και MUD λάστιχα.
Σίγουρα χρειάζομαι λίγο ύψος (την τελευταία Πέμπτη οι βάσεις των μπράτσων έγιναν κιμάς)· φλερτάρω με την ιδέα να βάλω ένα καλό λάστιχο, το οποίο μαζί με προσθήκες ελατηρίων θα μού δώσει για κά’να χρόνο λίγο ύψος, μέχρι να αλλάξω και την ανάρτηση. Θα προτιμούσα να μην κόψω τον προφυλακτήρα για να χωρέσει αυτό το λάστιχο, αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτος. Θα προτιμούσα επίσης να «κόψει» όσο το δυνατόν λιγότερο το αυτοκίνητο (στη διάσταση 215/75/15 γύρω 5% ενώ στη 195/80/15 γύρω στο 3%), αρκεί το λάστιχο να είναι εξίσου καλό.