0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ'οτι έχω καταλάβει το κομμάτι είναι αρκετά δύσκολο με πολύ "γρατζουνί" χρώμα! 1.Mε πολύ αγάπη jimever
Παράθεση από: jimever στις Σεπτέμβριος 21, 2011, 22:35 Απ'οτι έχω καταλάβει το κομμάτι είναι αρκετά δύσκολο με πολύ "γρατζουνί" χρώμα! 1.Mε πολύ αγάπη jimever Τελικα οι κακες παρεες αυτα κανουν Εγινε και εσενα το αγαπημενο σου χρωμα το γρατσουνι .Καλη βολτα !!!
Αγαπητε "προεδρε"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χτες το βράδυ και ώρα 00:20 (αμέσως μετά την χτεσινη μας βολτα δηλαδη) νεαρα κυρία μας μπανησε απο μακρια και επειδη μας ειδε τι ωραια παιδια που ειμαστε αποφασισε οτι επρεπε να βρει αμεσα τροπο να μας γνωρισει.Ετσι λοιπον πηρε το αυτοκινητο της περασε με φουρια μια πινακιδα οκταγωνη με κοκκινο περιγραμμα και ασπρο εσωτερικο φόντο μεσα στο οποιο ανεγραφε με κοκκινα μεγαλα κεφαλαια μια ξενη λεξη με τεσσερα γραμματα και ορμησε η λυσσαρα πανω μας και ειδικα σε μενα...Δεν λογαριασε ουτε φτερο εμπρος ουτε πορτα συνοδηγου ουτε φτερο πισω και με το ετσι θελω προσπαθησε να με φιλησει στρεβλωνοντας ολη τη πορτα με αποτελεσμα να βγω αλλα ΝτιουκςΕυτυχως το γλυτωσα το φιλι οχι ομως και το μαχιμο ΚΙΑ του ΝitrusVic το οποιο χτυπημενα σφοδρα απο έρωτα ολη η δεξια πλευρα θα παρει το δρομο του "γιατρου" το Σαββατο για να "γιανει"Ως εκτούτου δυστυχως ένας κεραυνοβόλος έρωτας με το έτσι θελω θα μας στερησει τη χαρα της Κυριακατικης αναρριχησηςNitrousVicMad-Max
καιρου θελοντως εκεινη την κυριακη θα γυμνασω τα ποδια μου, κ οχι μονο , οπως κ ο προεδρας ο αναρτησιολογος ταδακτυλα του.
δε φορω ουτε καν γυαλια καρδια μου, αετισιο ματι ενα λαθακι καναμε.ΥΓ. ελα καμια βολτουλα μαζι
Παράθεση από: MAD-MAX στις Σεπτέμβριος 23, 2011, 09:56Αγαπητε "προεδρε"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χτες το βράδυ και ώρα 00:20 (αμέσως μετά την χτεσινη μας βολτα δηλαδη) νεαρα κυρία μας μπανησε απο μακρια και επειδη μας ειδε τι ωραια παιδια που ειμαστε αποφασισε οτι επρεπε να βρει αμεσα τροπο να μας γνωρισει.Ετσι λοιπον πηρε το αυτοκινητο της περασε με φουρια μια πινακιδα οκταγωνη με κοκκινο περιγραμμα και ασπρο εσωτερικο φόντο μεσα στο οποιο ανεγραφε με κοκκινα μεγαλα κεφαλαια μια ξενη λεξη με τεσσερα γραμματα και ορμησε η λυσσαρα πανω μας και ειδικα σε μενα...Δεν λογαριασε ουτε φτερο εμπρος ουτε πορτα συνοδηγου ουτε φτερο πισω και με το ετσι θελω προσπαθησε να με φιλησει στρεβλωνοντας ολη τη πορτα με αποτελεσμα να βγω αλλα ΝτιουκςΕυτυχως το γλυτωσα το φιλι οχι ομως και το μαχιμο ΚΙΑ του ΝitrusVic το οποιο χτυπημενα σφοδρα απο έρωτα ολη η δεξια πλευρα θα παρει το δρομο του "γιατρου" το Σαββατο για να "γιανει"Ως εκτούτου δυστυχως ένας κεραυνοβόλος έρωτας με το έτσι θελω θα μας στερησει τη χαρα της Κυριακατικης αναρριχησηςNitrousVicMad-Max Περαστικά στο ΚΙΑ... πάλι καλά που είσαστε εσείς καλά....Η βόλτα είναι την επόμενη Κυριακή... οπότε προλαβαίνετε....
Παράθεση από: panosxalkida στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 23:24Παράθεση από: jimever στις Σεπτέμβριος 21, 2011, 22:35 Απ'οτι έχω καταλάβει το κομμάτι είναι αρκετά δύσκολο με πολύ "γρατζουνί" χρώμα! 1.Mε πολύ αγάπη jimever Τελικα οι κακες παρεες αυτα κανουν Εγινε και εσενα το αγαπημενο σου χρωμα το γρατσουνι .Καλη βολτα !!! Πάνο καλημέρα, Απ'οτι έχω δεί και εσύ είσαι "κακή" παρέα ...Επίσης απ'οτι βλέπω στην αντίστοιχη εκδρομή που ονομάζοταν "Μπαλέτο Φενεός-Άνω Τρίκαλα" είχες δηλώσει συμμετοχή και μάλιστα όχι μόνος σου!
Γιαννάκο, υπάρχει πρόβλημα... γιατί το Σ ή Κ θα πρέπει να πάρω την Ντόροθι (russo) και να πάμε με τον φίλτατο διοργανωτή stakyr να δούμε τις διαδρομές του orienteering....Αν καταφέρουμε να πάμε και να τελειώσουμε το Σαββάτο ΟΚ... αλλιώς δεν θα μπορέσω να έρθω....
Παράθεση από: jimever στις Σεπτέμβριος 23, 2011, 09:20Παράθεση από: panosxalkida στις Σεπτέμβριος 22, 2011, 23:24Παράθεση από: jimever στις Σεπτέμβριος 21, 2011, 22:35 Απ'οτι έχω καταλάβει το κομμάτι είναι αρκετά δύσκολο με πολύ "γρατζουνί" χρώμα! 1.Mε πολύ αγάπη jimever Τελικα οι κακες παρεες αυτα κανουν Εγινε και εσενα το αγαπημενο σου χρωμα το γρατσουνι .Καλη βολτα !!! Πάνο καλημέρα, Απ'οτι έχω δεί και εσύ είσαι "κακή" παρέα ...Επίσης απ'οτι βλέπω στην αντίστοιχη εκδρομή που ονομάζοταν "Μπαλέτο Φενεός-Άνω Τρίκαλα" είχες δηλώσει συμμετοχή και μάλιστα όχι μόνος σου! Γιαυτο στα λεω για να σε προλαβω Πολυ καλη η διαδρομη αφου ακομα και τωρα το λεω οταν μπαινουμε σε κανα κοματι γρατσουνε τους λεω οτι επρεπε να ηταν στο Φενεο για να δουνε πως ειναι οι γρατσουνε διαδρομες μιλαμε πραγματικα για ζουγλα δεν εβλεπες μπροστα σου αφου δεν ηξερα καν αν υπαρχει δρομος για να βγουμε .Αλλα αν εχεις εναν Russo μαζι δεν σε νοιαζει τιποτα Παντος τα κοκορια στο τελος ηταν ακομα καλυτερα!! Σιγουρα θα τα πουμε απο κοντα προσεχως σε καποια εκδρομη γιατι γιαυτην την ημερομηνια εχω κλεισει μην σου πω για ολο τον Οκτωμβρη .Συνεχισε με τον ιδιο ζηλο που δειχνεις πρωσοπικα μου θιμιζεις καποια αλλη μεγαλη μορφη μου εφτασε το jimnyclub.com μαζι με καποιους αλλα ακομα παιδια απο εδω μεσα στα υψη. Τρεξε σε αρκετες παλιοτερες εκδρομες με τρελες συμμετοχες τοσο σε μονοημερες οσο και σε πολυημερες και θα καταλαβεις τι σου λεω Καλο χειμωνα σου ευχομαι και καλες και ομορφες διαδρομες !!!