Άσε τα μανταλάκια και ενημερωσέ μας άμμεσα για : ΞΕΝΩΝΑΣ "ΤΟ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ" +
ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" + ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΡΟΚΥΛΕΙO
Έφτασεεεεεεεεεε...
1. Ξενώνας "Το Κροκύλειο" - 35 ευρώ το δίκλινο (χωρίς πρωϊνό), έχει αυτή τη στιγμή 5 δωμάτια ελεύθερα. Αν χρειαστεί τρίκλινο μπορεί να προστεθεί κρεβάτι, τιμή δε μου είπε. Τηλέφωνα: 22660-41500 / 6972842834
Έχω φάει στην ταβέρνα που έχει στο ισόγειο (μιά χαρά ήταν) αλλά δεν έχω δει τα δωμάτια.
2. Πέτρινες κατοικίες "Ο Παράδεισος" - δωμάτια με θέρμανση, κουζίνα, τηλεόραση κλπ, τιμές 50 ευρώ το δίκλινο, 60 ευρώ το τρίκλινο, 80 ευρώ το τετράκλινο και 100 ευρώ το πεντάκλινο (χωρίς πρωϊνό). Όλα τα δωμάτια είναι ελεύθερα αυτή τη στιγμή. Τηλέφωνα: 22660-41451/6944596261. Είχαν μείνει μερικοί από την παρέα (δε χωρούσαμε όλοι στο καταφύγειο) και απ' όσο θυμάμαι είχαν μείνει ευχαριστημένοι.
3. Καταφύγιο Κροκύλειο - Αν θυμάμαι καλά είναι 10 ευρώ το άτομο (χωρίς πρωϊνό φυσικά), έχει τουαλέτα, κουζίνα, τζάκι, σόμπα πετρελαίου, 10 κρεβάτια και απίστευτη θέα (μεγάλη τζαμαρία με τηλεσκόπιο). Είχε και γεννήτρια αλλά κάποιος παπάρας την έκλεψε...Είναι καθαρό, έχει πολλά κομμένα ξύλα, αλλά το τζάκι έχει ένα μικρό πρόβλημα (καπνίζει αρκετά). Προσεχώς, όπως μας είχε πει (είχαμε πάει το φέτος το Μάρτιο) και όπως μου ξανάπε σήμερα, θα βάλουν φωτοβολταϊκά για να έχει και ζεστό νερό (αν θυμάμαι καλά είχε και θερμοσίφωνα)... Τηλέφωνο: 6977599627
Το καταφύγιο για να το κλείσουμε θέλουμε τουλάχιστον 5-6 άτομα (για να μην έρθουν και άσχετοι) αλλά πιστεύω ότι δεν ενδείκνυται για τόσες ημέρες, παρ' όλα αυτά το συζητάμε όσοι θέλουν.
Μπορείτε να τα δείτε και εδώ
http://www.krokilio.gr/krokilio/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=40ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ο καθένας παίρνει τηλέφωνο και κλείνει για τον εαυτό του όποτε και για όσο θέλει, δεν θ' αναλάβω να κλείσω για κανέναν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και προβλήματα...
Εγώ μάλλον θα πάω από Πέμπτη απόγευμα.