Αποστολέας Θέμα: Λεφτά υπάρχουν !!!!  (Αναγνώστηκε 6538 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kogiot

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Λεφτά υπάρχουν !!!!
« στις: Ιούλιος 31, 2011, 11:28 »
Χαιρετώ τι παρέα  με ενδιαφέρει να βάλλω μια ανάρτηση  +6 στο jimny μου μπορώ να διαθέσω μέχρι 500 εύρο  η χρίση που κάνω είναι κ στο βουνό λόγο  χόμπι (κυνηγός) Αλλά το χρησιμοποιώ κ στην άσφαλτο   κανό κ κάποια ταξίδια  κ ένα άλλο θέμα είναι ότι έχω κ φιάλη με αέριο πίσω κ θα ήθελα κάτι πιο «σκληρό» για να μην κάθετε σούζα.
Κ τώρα ακούω πρότασης  κ σας ευχάριστο προκαταβολικά για το ενδιαφέρον
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║█║▌││█║▌│║█║
100% ORIGINAL KOGIOT PROFILE ?

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
Απ: Λεφτά υπάρχουν !!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 31, 2011, 12:02 »
Η φιάλη υγραερίου μάλλον καλό κάνει πίσω (έξτρα βάρος) γιατί το Jimny είναι πολύ ελαφρύ ειδικά στο πίσω μέρος οπότε προσωπικά το θεωρώ πλεονέκτημα... :D :D
Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα και βάση αυτών που έχω δει, θα κατέληγα στα εξής:

I) Χωρίς εργάτη

α) Ελατήρια Mad (+6) με αμορτισέρ Monroe Adventure ----> κόστος περίπου 320-350 ευρώ - Καλή και φθηνή λύση, προς το σκληρό λόγω αμορτισέρ
β) Ελατήρια Mad (+6) με αμορτισέρ OME (το σετ που δίνει η ΟΜΕ για +4 εκ.) ----> κόστος περίπου 550 ευρώ - Πολύ καλή λύση (ίσως η καλύτερη), καλύτερη απόσβεση και άνεση λόγω αμορτισέρ

II) Με εργάτη

α) Ελατήρια Top-R 2" (ενισχυμένα μπροστά για χρήση εργάτη) και αμορτισέρ Monroe Adventure ----> κόστος περίπου 360-400 ευρώ - Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα θα είναι προς το σκληρό
β) Ελατήρια Top-R 2" (ενισχυμένα μπροστά για χρήση εργάτη) και αμορτισέρ ΟΜΕ ----> κόστος περίπου 600 ευρώ - Επίσης δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι καταπληκτική λύση

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες λύσεις, αλλά αυτές μου έρχονται στο μυαλό σαν βέλτιστες αυτή τη στιγμή... ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 31, 2011, 12:04 από Metalaxe »
B.R.A.T. President
www.brat.gr

Αποσυνδεδεμένος george36

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 01, 2011, 13:21 »
αντωνη τη λυση ελλατηριο ΟΜΕ το σκληρο για εργατη κ αμπρτισερ ΟΜΕ , μηπως;;;;;
;

Αποσυνδεδεμένος anixneftis

• Jimny
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 01, 2011, 14:15 »
Χαιρετώ τι παρέα  με ενδιαφέρει να βάλλω μια ανάρτηση  +6 στο jimny μου μπορώ να διαθέσω μέχρι 500 εύρο  η χρίση που κάνω είναι κ στο βουνό λόγο  χόμπι (κυνηγός) Αλλά το χρησιμοποιώ κ στην άσφαλτο   κανό κ κάποια ταξίδια  κ ένα άλλο θέμα είναι ότι έχω κ φιάλη με αέριο πίσω κ θα ήθελα κάτι πιο «σκληρό» για να μην κάθετε σούζα.
Κ τώρα ακούω πρότασης  κ σας ευχάριστο προκαταβολικά για το ενδιαφέρον

εγω φιλε μου κανω ακριβως  την ιδια χρηση που θελεις εσυ,και εχω και φιαλη υγραεριου...εβαλα περυσι ελατηρια mad+6 kai monroe αμορτισερ ..το αμαξι ειναι αριστο οσον αφορα το κρατημα δεν εχει πολλους κραδασμους,αλλα εχω μια μικρη ασαφια στο τιμονι(λογο υψους)η οποια λυνεται με αμορτισερ τιμονιου.

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 01, 2011, 14:30 »
;
Γιώργο τα ΟΜΕ για εργάτη δεν είναι πιο σκληρά, απλά είναι 1,5 εκατοστό πιο μακρυά (τα μπροστινά). Τα Top-R αντιθέτως, είναι πιο σκληρά για χρήση εργάτη... ;)

B.R.A.T. President
www.brat.gr

Αποσυνδεδεμένος kogiot

• Jimny
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 01, 2011, 15:32 »
Αμορτισέρ τιμονιού έχω μετά το ψήλωμα μήπως έχω κανένα πρόβλημα με τα λάστιχα μήπως βρίσκουν πουθενά ?μαμά διάστασης έχω. Κ κάτι ακόμα για να βγάλω τις ρόδες πιο έξω (προσθήκες αποστάτες   δεν ξερό πώς το λένε )πόσο περίπου κάνουν ?

Αποσυνδεδεμένος b00

• Jimny
    • Facebook
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 02, 2011, 01:38 »
Αμορτισέρ τιμονιού έχω μετά το ψήλωμα μήπως έχω κανένα πρόβλημα με τα λάστιχα μήπως βρίσκουν πουθενά ?μαμά διάστασης έχω. Κ κάτι ακόμα για να βγάλω τις ρόδες πιο έξω (προσθήκες αποστάτες   δεν ξερό πώς το λένε )πόσο περίπου κάνουν ?

Μόνο με ψήλωμα δεν θα έχεις πρόβλημα για το αν θα βρίσκουν τα λάστιχα. Σε περίπτωση που βάλεις αποστάτες τροχών και έχεις τον νέο προφυλακτήρα (τον χαμηλό) θα σου βρίσκουν λίγο τα λάστιχα στην συμπίεση και στο στρίψιμο.
Για τον παλιό προφυλακτήρα δεν μπορώ να σου πω σίγουρα αλλά λογικά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Το κόστος για αποστάτες να το υπολογίζεις περίπου 250euro. (προτείνω τους Eibach)

Αποσυνδεδεμένος george36

• Jimny
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 02, 2011, 03:37 »
;
Γιώργο τα ΟΜΕ για εργάτη δεν είναι πιο σκληρά, απλά είναι 1,5 εκατοστό πιο μακρυά (τα μπροστινά). Τα Top-R αντιθέτως, είναι πιο σκληρά για χρήση εργάτη... ;)

χμμμμμμμ  δε τοξερα αυτο!!!!!

Αποσυνδεδεμένος george36

• Jimny
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 02, 2011, 03:47 »

εγω ειμαι +4 και αποστατες με λαστιχο 215 κ δε βρισκω

Αποσυνδεδεμένος ΣΤΑΥΡΟΣ

• Jimny
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 02, 2011, 12:17 »
Εγω φιλε μου ειμαι στους +6 χωρις αποστατες και με μαμα διασταση και δεν βρισκουν τα λαστιχα πουθενα.

Αποσυνδεδεμένος kogiot

• Jimny
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 02, 2011, 14:42 »
Κ εγώ αυτό θα κανό 205/70/15 λάστιχο χωρίς αποστάτες κ +6 ανάρτηση
Κ το σκέφτομαι για ρυθμιζόμενοι παναρ εσείς τι λέτε είναι απαραίτητη ι γίνετε κ χωρίς αυτήν ?

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 02, 2011, 15:33 »
Αν δε βιάζεσαι θα δώσω τα δικά μου στο τέλος του μήνα, 205/70-R15 Malatesta Kobra Track NT, είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς κοψίματα, μπαλώματα και με λίγα χιλιόμετρα (περίπου 12,000), απλά την αγγελία θα τη βάλω όταν επιστρέψω και θα μπορέσω να τα δώσω (τέλος Αυγούστου)... :)
Όσο για τις ρυθμιζόμενες πανάρ, κανονικά είναι απαραίτητες αλλά γίνεται και χωρίς αυτές... ;)
B.R.A.T. President
www.brat.gr

Αποσυνδεδεμένος kogiot

• Jimny
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 04, 2011, 01:27 »
ΥΠΑΡΧΟΙ Η ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ MAD +6 Κ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΒILSTEIN +6 ?

Αποσυνδεδεμένος extractor

• Jimny
  • Κυριάκος
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 04, 2011, 07:10 »
σκληρο συνολο...
πολυ κοπανημα.τελειο για ασφαλτο,κακο για εκτος.

Αποσυνδεδεμένος panosd

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 04, 2011, 15:08 »
Θα κερασεις εναν καφε ενα απογευμα μετα την δουλεια κ θα καθησουμε να το φτιαξουμε μαζι.

Μην αγχωνεσαι. Ολα μπορουμε να τα φτιαξουμε κ με λιγοτερα απο τα χρηματα που εχεις βαλει σαν οριο.
Το βαζω στα τεσσερα (4χ4) και αργα (LOW) για να μην κολλαω πουθενα.