0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ !!
Φέρτε λεφτά..... θα φέρω αυτοκόλλητα..... (πολλά..)
Δεν θα είναι.... θα παίζει "bridge" η παλιολουκία..... Σε λίγο θα παίζει και Bingo με γριούλες........
Παράθεση από: Χάρης στις Ιούλιος 07, 2011, 13:00Φέρτε λεφτά..... θα φέρω αυτοκόλλητα..... (πολλά..)Κοίτα, επειδή τελειώνω αρκετά αργά σήμερα από το γραφείο, και μέσα στα 8 ευρώ είναι και ένα καλαμάκι δικό μου, μην ξεχνιέσαι Χαρούλη....Θέλω να το κεράσεις στον Jimever με πολύ πολύ τζατζίκι...
Παράθεση από: sokrates στις Ιούλιος 07, 2011, 13:15Παράθεση από: Χάρης στις Ιούλιος 07, 2011, 13:00Φέρτε λεφτά..... θα φέρω αυτοκόλλητα..... (πολλά..)Κοίτα, επειδή τελειώνω αρκετά αργά σήμερα από το γραφείο, και μέσα στα 8 ευρώ είναι και ένα καλαμάκι δικό μου, μην ξεχνιέσαι Χαρούλη....Θέλω να το κεράσεις στον Jimever με πολύ πολύ τζατζίκι... Bρε Σωκρατάκο μήπως θα μπορούσες να μου πείς που δουλεύεις να περάσω απο την δουλειά σου να με δώκεις 10-15 € γιατί έλεγα να πάρω μερίδα σήμερα και με τα ρέστα ίσως ένα παγωτάκι!
Αν είναι έτσι, να έρθω και 'γώ να βοηθήσω στο φάγωμα
Παράθεση από: jimever στις Ιούλιος 07, 2011, 17:26Παράθεση από: sokrates στις Ιούλιος 07, 2011, 13:15Παράθεση από: Χάρης στις Ιούλιος 07, 2011, 13:00Φέρτε λεφτά..... θα φέρω αυτοκόλλητα..... (πολλά..)Κοίτα, επειδή τελειώνω αρκετά αργά σήμερα από το γραφείο, και μέσα στα 8 ευρώ είναι και ένα καλαμάκι δικό μου, μην ξεχνιέσαι Χαρούλη....Θέλω να το κεράσεις στον Jimever με πολύ πολύ τζατζίκι... Bρε Σωκρατάκο μήπως θα μπορούσες να μου πείς που δουλεύεις να περάσω απο την δουλειά σου να με δώκεις 10-15 € γιατί έλεγα να πάρω μερίδα σήμερα και με τα ρέστα ίσως ένα παγωτάκι! Δεν κάνει να τρως πολύ. Ένα και πολύ σου είναι... Και άσε και τα παγωτά κατά μέρους...