0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντως εγω ειμαι καθ' ολα ετοιμος!!! Και με super-wow τεντα και με ειδικη super ντουσιερα για τα... ζευγαρακια, complete!!!
Η απάντηση στους barbarians
εγω αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα...δεν θα ανεβω χωριο το ΣΚ και δεν θα εχουμε λουκανικα απο Κουλα!
Παράθεση από: nicksi στις Ιούλιος 06, 2006, 17:59Παντως εγω ειμαι καθ' ολα ετοιμος!!! Και με super-wow τεντα και με ειδικη super ντουσιερα για τα... ζευγαρακια, complete!!! Είπαμε.....τα πέρα Γαμήδια ακυρώθηκαν ως διαδρομή
Γιαννακο, καλα τα Γαμηδια (Ανω, Κατω, Περα, Δωθε) που ακυρωθηκαν, αλλα τα... ζευγαρακια (οδηγων / συνοδηγων), παραμενουν...:1. Niksi / ironman fuck ,φτου, γ@μώ τα μαγαζιά μου:'( ....'ακυρο απο μένα....2. bilias_jr / savvoul 3. nikos / παναγιωτης 4. landi / Μπριζολοκομάντο
1. Niksi / ironman fuck ,φτου, γ@μώ τα μαγαζιά μου:'( ....'ακυρο απο μένα....2. bilias_jr / savvoul 3. nikos / παναγιωτης 4. landi / Μπριζολοκομάντο Εσκασα
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΑ / ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΟ!!!
θειο δεν περνεις το κομαντο κατευθειαν απο Αθηνα να μην ανεβαινει Λιβαδεια,να ερθω και εγω με τον landi με το γιμνι??
Κτηνιατρε-Νικο_SV6HMN-Αγγελε_80 εισαστε ετοιμοι να μας υποδεχτειτε εμας τους... ανωριμους τους απο κατω? Κοιτα κτηνιατρε κανονισε φαγητα, γιατι εμεις απο αυριο (Τριτη) σταματαμε να τρωμε εδω, για να φαμε εκει στο Γραμμο!!!