0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σαs. Να συνεχισω με καινουργια απορια οπωs, αν εχω μπλοκε ΑRB πισω και το ενεργοποιησω μπορω να στριβω τιμονι.
Παράθεση από: sotos στις Μάρτιος 21, 2011, 22:02Γεια σαs. Να συνεχισω με καινουργια απορια οπωs, αν εχω μπλοκε ΑRB πισω και το ενεργοποιησω μπορω να στριβω τιμονι. Γενικότερα, όπου είσαι μπλοκαρίσμενος καλό είναι να στρίβεις μόνο σε εδάφη με χαμηλή πρόσφυση... τα υπόλοιπα καταπονούν το αυτοκίνητο, όχι ότι θα βγάλει άμεσα ζημιά αν δεν κάνουμε ταρζανιές....
Παράθεση από: verse στις Μάρτιος 21, 2011, 22:06Παράθεση από: sotos στις Μάρτιος 21, 2011, 22:02Γεια σαs. Να συνεχισω με καινουργια απορια οπωs, αν εχω μπλοκε ΑRB πισω και το ενεργοποιησω μπορω να στριβω τιμονι. Γενικότερα, όπου είσαι μπλοκαρίσμενος καλό είναι να στρίβεις μόνο σε εδάφη με χαμηλή πρόσφυση... τα υπόλοιπα καταπονούν το αυτοκίνητο, όχι ότι θα βγάλει άμεσα ζημιά αν δεν κάνουμε ταρζανιές.... Ευχαριστω γιατι μου ειπαν οτι με ΑRB πισω οταν στριβουμε τιμονι ο εναs τροχοs κανει μεγαλυτερο κυκλο και ειναι επικυνδινο να τα σπασει ολα μεσα.
Σημασία έχει να "αισθάνεσαι" το αυτοκίνητο. Το τιμόνι είναι το interface με τον οδηγό, και μεταδίδει όλα τα συναισθήματα του αυτοκινήτου...(τι είπα πάλι.....)