Φίλε japetus . TV tuner έχει
Μπορεί να παίζει μπροστά το ναβι, και πίσω σε ένα μόνιτορ να δείχνει τηλεόραση ή μια ταινεία dvd??
Δεν είπαμε ότι έχει ενσωματωμένο tuner; Δεν διάβασες το πρώτο μηνυμα με την παρουσίαση; Έρχεται με αναλογικό και αν θέλεις με κάποιο έξτρα κόστος (30 ευρω περιπου) μπορείς να το παραγγείλεις και με ψηφιακό mpeg4.
Βεβαια λίγη σημασία έχει αυτό γιατί εν κινήσει δεν πιάνει.. Θέλει ταχύτητες ως 50km/h και μάλλον και καλή κεραία.
Από ότι διαβάζω οι καλύτερες κεραίες είναι ακριβούτσικες και αποτελούνται απο δυο δίπολα σε μορφή Γ που μπαινουν διαγωνια γύρω-γύρω από το παρμπρίζ.... Αν είσαι ταξιτζής, μπορεί και να χρησιμεύουν...
Η παραπάνω εικόνα είναι με απλή κεραία που είχα από ένα παλιό tuner για pc, αλλά σε σημείο με καλό τηλεοπτικό σήμα (Αντιστοιχη κανονική τηλεόραση στο σημείο θα έπιανε χωρίς κεραία και χωρίς καθόλου χιόνια).
Κατά τη γνώμη μου πιο φτηνή και ίσως καλύτερη λήψη, μπορεί να πετύχει κανείς με ένα αποκωδικοποιητή σαν τον παρακάτω που θα τον κρύψει στο ντουλαπάκι αφού τον συνδέσει στην είσοδο AUX του μηχανήματος.
Για το άλλο που λες, δεν το γνωρίζω μια και πρέπει να αφαιρέσω το ταμπλό πάλι για να συνδεσω εξωτερικό μόνιτορ (που δεν έχω) και να κανω την δοκιμή..
Δεν αποκλείεται να είναι όμως όπως τα λες, ειδικά αν το κάνουν αυτό τα υπόλοιπα παρόμοια συστήματα των εταιριών..
Αυτό που μπορώ να σου επιβεβαιώσω είναι ότι όταν παίζει μια ταινία και γυρίσεις στο νάβι, ο ήχος της ταινίας συνεχίζει να ακούγεται από τα ηχεία...
Για το φίλο που θέλει βίντεο, λυπάμαι αλλα δεν έχω κάμερα...