Γυρω απο τη σαλονικη δηλαδη,βουνα λασπες κλπ!
παιδια ειμαι νεος στο club κ ακομα δεν ειχα την χαρα να γνωριστω με καποιον απο κοντα.διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα η ολη ιστορια του φορουμ αυτου μου φαινεται σαν ενας κοινος τοπος πολλων παρεων κ ακομα πιο πολλων αγνωστων μεταξυ τους.
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κ τις καλυτερες σχεσεις με τους υπολογιστες οποτε κ δεν ειμαι καλος χειριστης τους πραγμα που σημαινει οτι μπορει να μην ξερω να περιηγηθω καλα κ στο ιδιο το forum.
ΤΕΣΠΑ!!!!!!!!αυτο που θελω ειναι να γνωριστω με ατομα απο σαλονικη για αρχη,δεκτοι οι παντες σαφως,για βολτες με τα τζιμνακια μας{εχω κ σαμουραι παμε καμια βολτα???
}δικτυωση και ισως αν τα καταφερουμε να γινουμε μια επισημη αντιπροσωπια του forum στη σαλονικη κ με δικο της χωρο ισως,θεου θελοντος.........δεν ξερω αν τα παραλεω
με το σκεπτικο οτι κατι τετοιο μας δινει αλλες δυνατοτητες οπως πχ φιλοξενια μελων απο αλλα μερη της ελλαδας κλπ.
ΟΠΟΙΟΣ λοιπον θελει να γνωριστουμε πινοντας ενα καφε ισως ας μου απαντησει,θα χαρω να ξεκινησει κατι απο αυτο το μυνημα κ να καταληξει σε μια μεγαλη δραστηρια ομαδα.
περιμενω