0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απαξίωση για το Σαμι.... ούτε μια φωτό, ούτε ένα βιντεάκι τόσο δα.... καλά σας...
Τσ τσ τσ...αχαριστία και αγνωμοσύνη...
Τι ζογάδες βρε απατεώνες...μια χαρά πέρασαμε και γελάσαμε!Τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά!Άλλωστε δεν με άφησαν να κάνω και τίποτα τα παιδιά!Φυσικά τους ευχαριστώ όλους! Τα νεύρα μου τα έσπασε άλλος!Λοιπόν ακούστε:Φεύγω απο τον Kώστα γύρω στις 15:25 με κατεύθυνση προς το σπίτι μέσω Μεσογείων...φτάνω Κηφισίας...φτάνω ύψος Συγγρού και Θησέως...με πλαγιάζει ένας ταξιτζής και μου λέει "Φίλε έχεις λάστιχο δεξιά μπροστά" "Ωχχ ρε ομοφυλόφιλε μου" λέω εγώ απο μέσα μου...Μπαίνω Θησέως,βρίσκω βενζινάδικο και το φουσκώνω...Μέχρι εκείνη την στιγμή βρίζω την τύχη μου και φυσικά τον Σωκράτη που με έχει φάει απο την στιγμή που τον γνώρισα! Βρε θα σου τραβήξω διαγραφή που θα πάει σύννεφο!!! ...Λέω δεν πάω στην Καβάλας που ξέρω ένα 24ωρο βουλκανιζατερ να τα φτιάξω,να μην τρέχω δευτεριάτικα? Στο δρόμο που πήγαινα βρίσκω ένα άλλο...που κακό χρόνο να'χει...Μπαίνω μέσα του λέω "Μάστορα έτσι και έτσι,μου φτιάχνεις την ρεζέρβα,μου φτιάχνεις το αριστερό λάστιχο και καθαρίζεις το δεξιά απο πιθανόν λάσπες...Οκ?" "Οκ"μου λέει και ξεκινάει να ξεβιδώνει το αριστερό που πριν είχε πλυθεί απο τον Κωστάκο " Καλά μου λέει είσαστε μουρλοί..που πάτε και τι κάνετε...και δεν ξεκουράζεστε Κυριακάτικα και κάτι τέτοια" Του λέω "μάστορα και την πλάκα μας κάνουμε και καμιά συκωταριά τρώμε (φυσικά μόνο όταν είναι μαζί ο Russo,γιατί οι άλλοι όπου φύγει-φύγει) ...Και κάνει ρε παιδιά και την ξεβιδώνει την ρεζέρβα και όπως την ρίχνει στο πάτωμα...αυτή ήταν τίγκα στο λασπωμένο νερό απο μέσα και του λερώνονται τα παπούτσια...και τι γυρνάει και μου λέει..."Πάρτο ρε φίλε το ρημάδι σου απο δώ και πήγαινε στο καλό!Άντε μπράβο..." και δίνει μια στο λάστιχο και το πετάει κάτω...Πώπω ρε παιδιά...εκεί φρίκαρα!Φορτώνω την ρεζέρβα στο συνοδηγό...χυθήκαν και τα υπόλοιπα νερά μέσα...ασ'τα να πάνε δηλαδή...πάω να μπώ στην θέση του οδηγού και του λέω...η κρίση μας φταίει μετά...μωρέ του λέω να πάμε όλοι απο κεί που ήρθαμε!Και καθότανε ο κύριος και με κοίταγε...άσε που βάραγε μύγες μέχρι εκείνη την ώρα...και απορώ δηλαδή εαν έχει και πελάτες! Ούτε λίγο,ούτε πολύ στο σπίτι έφτασα στις 19:00... Με το παπάκι βέβαια! Σήμερα τελικά τα έφτιαξα τα λάστιχα με 7 €!Κοιτάχτε τι έπαθα για 7 €!
Παράθεση από: Χάρης στις Φεβρουάριος 28, 2011, 14:11Απαξίωση για το Σαμι.... ούτε μια φωτό, ούτε ένα βιντεάκι τόσο δα.... καλά σας...γιατί έχω καμία φωτογραφία και δεν το ξέρω???Μόνο για να αλλάζω λάστιχα με έχετε....
Μέχρι εκείνη την στιγμή βρίζω την τύχη μου και φυσικά τον Σωκράτη που με έχει φάει απο την στιγμή που τον γνώρισα! Βρε θα σου τραβήξω διαγραφή που θα πάει σύννεφο!!!
Παράθεση από: jimever στις Φεβρουάριος 28, 2011, 20:15Μέχρι εκείνη την στιγμή βρίζω την τύχη μου και φυσικά τον Σωκράτη που με έχει φάει απο την στιγμή που τον γνώρισα! Βρε θα σου τραβήξω διαγραφή που θα πάει σύννεφο!!!για εμενα μιλας?