Αποστολέας Θέμα: Για μπλουζάκια jimnyclub.com...  (Αναγνώστηκε 25893 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Για μπλουζάκια jimnyclub.com...
« Απάντηση #90 στις: Απρίλιος 05, 2011, 10:52 »
Εγώ πάντως ετοιμάζω την καλοκαιρινή μου μπλούζα.... δεν έχει ξαναγίνει....

Μία μπλούζα όλο το καλοκαίρι? Από τι ύφασμα είναι?

Και γιατί δεν φτιάχνεις μία και για εμένα?
Αν ήθελες εγγύηση, ας έπαιρνες τοστιέρα. Κ.Ι.

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #91 στις: Απρίλιος 05, 2011, 11:19 »
Να σου κάνω, αλλά θα βγει λίγο ακριβή.... Το "στόλισμα" θα πάει γύρω στα 18 ευρώ..  (+ η μπλούζα)

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Jimny
« Απάντηση #92 στις: Απρίλιος 05, 2011, 11:41 »
Να οργανώσω μία ομαδική?

Αλλιώς θα μου κάνεις συλλεκτικό κομμάτι...

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #93 στις: Απρίλιος 05, 2011, 13:07 »
Ακόμα δεν είδες το δείγμα... τι πας να κάνεις ?

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Jimny
« Απάντηση #94 στις: Απρίλιος 05, 2011, 13:14 »
Ακόμα δεν είδες το δείγμα... τι πας να κάνεις ?

Συνήθεια Χάρη μου. Sales manager είμαι.. Το δείγμα θα το δω εντός της εβδομάδας ελπίζωωωω.

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #95 στις: Απρίλιος 05, 2011, 14:27 »
Σήμερα τελείωσα τη μακέτα. Λογικά αύριο απόγευμα θα το έχω έτοιμο.

Θα σκάσει ο Jimever...  >:D

Αποσυνδεδεμένος panosd

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #96 στις: Απρίλιος 05, 2011, 14:35 »
Δεν χαθηκα παιδια  ha , απλα εδωσα σε εναν γνωστο να μας ετοιμασει μπλουζακια για το trophy κ περιμενω να δω την δουλεια του

μηπως κ ειναι καλυτερος. Εχει κ καλυτερη τιμη. Το πασχα που θα κατεβω θα την εχω μαζι μου να την δειτε κ εσεις αν ειναι καλη.

Αλλιως προχωραμε στην παραγγελια απο πρεβεζα κ το πασχα που θα κατεβω τις φερνω μαζι μου.

Τωρα για ημερομηνια διαλεξτε μια εσεις.
Το βαζω στα τεσσερα (4χ4) και αργα (LOW) για να μην κολλαω πουθενα.

Αποσυνδεδεμένος YannisS

• Jimny
  • Το καλύτερο και πιο οικονομικό 4x4 ever
« Απάντηση #97 στις: Απρίλιος 05, 2011, 15:10 »

1) jimever: 2 Polo Μέγεθος L + 1 Φούτερ Μέγεθος L + 2 T-Shirt.Όλα μαύρα με πορτοκαλί γράμματα.Μπροστά να γράφει jimever και πίσω το λογ/πο με το βουνό.
2)argykli  1Polo + 1ΦΟΥΤΕΡ Μέγεθος L  Μαύρα με πορτοκαλί γράμματα.Μπροστά να γράφει Argykli και πίσω το λογ/πο με το βουνό.
3. Kostas7: 1 φουτερ μεγεθος L, Μαυρο με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα(αριστερα) να γραφει Kostas7 και πισω το λογ/πο του Club.
4)patelis:1 polo μεγεθος xl + 1 φουτερ μεγεθος xl + 2 t-shirt μεγεθος xl ολα μαυρα με πορτοκαλι γραμματα, μπροστα να γραφει patelis και πισω το λογοτυπο με το βουνο
5) whirlygr : 1 t-shirt XL, 1 t-shirt M, 1 polo XL όλα μαύρα με πορτοκαλί γράμματα. Να γράφει μπροστά whirlygr και πίσω το λογότυπο με το βουνό
6) ΔΚ: 1 t-shirt XXL + 1 φουτερ XXL: Ολα μαυρα με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα να γραφουν Koutsos και πισω το λογοτυπο του club
7) 4kinitos: 1 t-shirt L + 1 φουτερ L , μαυρα με πορτοκαλι γραμματα, πισω το λογοτυπο με το βουνο, μπροστα να γραφει 4kinitos
8)cook man :1 t-shirt xxl , 1φουτερ xxxl ,ολα μαυρα με πορτοκαλι γραματα ,μπροστα να γραφει jimcook.k πισω λογοτυπο με το βουνο.
9) stamatis:2 t-shirt xl,1φουτερ xl,ολο μαυρα με πορτοκαλι γραμματα μπροστα stamatis και πισω το λογοτυπο.
10)geojimny:2 t-shirt xxl με λογοτυπο πισω & μπροστα geojimny (μαυρο με πορτοκαλι).
11)Sotos:1 Polo L+ 1 Polo S + 2 Φουτερ + 2 Τ-Shirt στα ιδια  μεγεθη. Ολα μαυρα με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα να γραφει Sotos και πισω το λογ/πο με το βουνο.
12) YannisS 1 polo μαυρο με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα(αριστερα) να γραφει YannisS και πισω το λογ/πο του Club. Νούμερο δεν βάζω, αφού αυτό εξαρτάται από την φόρμα (κόψιμο) που έχει το συγκεκριμένο μπλουζάκι. Καλύτερα να γίνει επίσκεψη πρώτα για να δει κανείς τα δείγματα (μεγέθη) του καταστήματος Πρακτικά σχετικά αδύνατο...Το μαγαζί είναι στην Πρέβεζα..Τι λές πάμε? Αν δεν θές να πάμε σε παρακαλώ βάλε νούμερο που φοράς σε όλες τους μπλούζες...σσσσσσσσσσσσσσστ μας ακούει ο Panosd... ha ha ha

Εμ, εδώ σε θέλω!!! Ανάλογα με την μάρκα, φοράω είτε S (small), είτε M (medium).................
Τέλοσπάντων, για να μην σας κουράζω, θα παραγγείλω:
YannisS 1 polo S και 1 polo M. Και τα δύο μαυρο με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα(αριστερα) να γραφει YannisS και πισω το λογ/πο του Club

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #98 στις: Απρίλιος 05, 2011, 16:42 »
1) jimever: 2 Polo Μέγεθος L + 1 Φούτερ Μέγεθος L + 2 T-Shirt.Όλα μαύρα με πορτοκαλί γράμματα.Μπροστά να γράφει jimever και πίσω το λογ/πο με το βουνό.
2)argykli  1Polo + 1ΦΟΥΤΕΡ Μέγεθος L  Μαύρα με πορτοκαλί γράμματα.Μπροστά να γράφει Argykli και πίσω το λογ/πο με το βουνό.
3. Kostas7: 1 φουτερ μεγεθος L, Μαυρο με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα(αριστερα) να γραφει Kostas7 και πισω το λογ/πο του Club.
4)patelis:1 polo μεγεθος xl + 1 φουτερ μεγεθος xl + 2 t-shirt μεγεθος xl ολα μαυρα με πορτοκαλι γραμματα, μπροστα να γραφει patelis και πισω το λογοτυπο με το βουνο
5) whirlygr : 1 t-shirt XL, 1 t-shirt M, 1 polo XL όλα μαύρα με πορτοκαλί γράμματα. Να γράφει μπροστά whirlygr και πίσω το λογότυπο με το βουνό
6) ΔΚ: 1 t-shirt XXL + 1 φουτερ XXL: Ολα μαυρα με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα να γραφουν Koutsos και πισω το λογοτυπο του club
7) 4kinitos: 1 t-shirt L + 1 φουτερ L , μαυρα με πορτοκαλι γραμματα, πισω το λογοτυπο με το βουνο, μπροστα να γραφει 4kinitos
8)cook man :1 t-shirt xxl , 1φουτερ xxxl ,ολα μαυρα με πορτοκαλι γραματα ,μπροστα να γραφει jimcook.k πισω λογοτυπο με το βουνο.
9) stamatis:2 t-shirt xl,1φουτερ xl,ολο μαυρα με πορτοκαλι γραμματα μπροστα stamatis και πισω το λογοτυπο.
10)geojimny:2 t-shirt xxl με λογοτυπο πισω & μπροστα geojimny (μαυρο με πορτοκαλι).
11)Sotos:1 Polo L+ 1 Polo S + 2 Φουτερ + 2 Τ-Shirt στα ιδια  μεγεθη. Ολα μαυρα με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα να γραφει Sotos και πισω το λογ/πο με το βουνο.
12) YannisS 1 polo S + 1 Polo M μαυρο με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα(αριστερα) να γραφει YannisS και πισω το λογ/πο του Club.

Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #99 στις: Απρίλιος 05, 2011, 16:57 »

Ελπίζω να φτιάξεις και σε μένα μια όπως είχαμε πεί,έτσι...? ;)
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #100 στις: Απρίλιος 05, 2011, 20:37 »

Ψιτ, φίλος.... δεν έχουμε πει τίποτα..... μη ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα....

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Jimny
« Απάντηση #101 στις: Απρίλιος 05, 2011, 21:39 »

Ψιτ, φίλος.... δεν έχουμε πει τίποτα..... μη ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα....

Πρόσεξέ τον γιατί γεμάτα ρίχνει...

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #102 στις: Απρίλιος 05, 2011, 21:41 »

Bρε σύ δεν τα λέγαμε για την μπλούζα στην βόλτα που στο τέλος καταλήξαμε στην California...Θα με τρελάνεις εντελώς εσύ...ψιτ φίλος!!! lol lol lol

Αποσυνδεδεμένος DinDin

• NewsLetter
  • Jimny
  • jimny4ever
« Απάντηση #103 στις: Απρίλιος 05, 2011, 22:38 »
12)YannisS: 1 polo S + 1 Polo M μαυρο με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα(αριστερα) να γραφει YannisS και πισω το λογ/πο του Club.
13)DinDin: 1 Φουτερ L + 2 t-shirt L + 1 t-shirt S. Ολα μαυρα με πορτοκαλι γραμματα. Μπροστα και πισω το λογ/πο με το βουνο

Κάντε οικονομία στο νερό, πλυθείτε με μία φίλη...

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Jimny
« Απάντηση #104 στις: Απρίλιος 06, 2011, 00:27 »
Χάρη. αύριο απόγευμα περνάω για  frape_ κ για δειγματισμό  ha