1) jimever 2 Polo Μέγεθος L (1 Μαύρο με πορτοκαλί γράμματα-1 Πορτοκαλί με μαύρα γράμματα) Μπροστά να γράφει jimever και πίσω το λογ/πο με το βουνό.
2) b00 6 t-shirt ( 3 XXL και 3 M .Μαύρα με πορτοκαλί γράμματα. Τα 3 XXL να γράφουν μπροστά b00 και πίσω το σήμα του club & Τα 3 Μ μπροστά nionios και πίσω το σήμα του club. Κεντητά παρακαλώ...
3) kapetanios 1μαυρο medium καλοκαιρινο+1 μαυρο medium φουτερ κ τα δυο με πορτοκαλι γραμματα μπροστα να γραφει kapetanios κ πισω το λογοτυπο με το βουνο. ΚΕΝΤΗΤΑκ τα δυο.
4) Sokrates 2 t-shirt μαυρα με πορτοκαλι γραμματα . Μπροστα να γραφουν SOKRATES και πισω το λογοτυπο του κλαμπ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ JIMEVER.
XL
5) whirlygr (1 t-shirt XL, 1 t-shirt M, 1 polo XL όλα μαύρα(γιατί "κόβει") με πορτοκαλί λογότυπο)
6) fanis tsadaris (1 φουτερ small ασπρο με πισω μαυρο κεντητο το βουνο,μπροστα keep jeeping μαυρο κεντητο)(1 φουτερ XL μαυρο με πισω πρασινο κεντητο το βουνο,μπροστα the legend πρασινο κεντητο)(1 φουτερ XL μαυρο με πισω ασπρο κεντητο το βουνο,μπροστα the monster ασπρο κεντητο)(1 φουτερ LARGE μαυρο με πισω ασπρο κεντητο το βουνο,μπροστα vermillion ασπρο κεντητο)..ευχαριστω!
7) argykli 1Polo + 1ΦΟΥΤΕΡ Μέγεθος L Μαύρα με πορτοκαλί γράμματα
8)geojimny (ξου ξου λου μεγεθος τρωω ολο το φαϊ μου)
9) panosd 2 polo L μαυρα με ασπρο κεντημα κ 2 polo L μαυρα με πορτοκαλι κεντημα
10) PATELIS φουτερ large μαυρο με πορτοκαλι γραμματα μπροστα να γραφει PATELIS πισω το λογοτυπο του club φυσικα κεντητο
11) cook man < mesa>
12) thanasoulas 1 ΦΟΥΤΕΡ μεγεθος L Μαυρο με πορτοκαλι γραμματα (κεντητο) πισω λογοτυπο μπροστα<<thanasoulas>>
13) DinDin
14) 4kinitos (και εγω κεντητο )
15) dnm (και εγω κεντητο)
16) ΦΙΛΙΠΠΑΣ
17) YannisS (καλοκαιρινό)
18) stayros[krhth] [και κανα καπελακι βρε παιδια] 2 Polo [L] κοκινες κοντομανικες με μαυρο κεντημα.
19) Kostas7 1 φουτερ μεγεθος L, μαυρο με πορτοκαλι γραμματα, μπροστα να γραφει το ψευδονυμο(Kostas7) και πισω το λογοτυπο το club. (Κεντητο-δαγκωτο!)