Πάνο βρίσκω έτοιμη, δες το πρώτο link. σαφώς η δική σου θα είναι καλύτερη, στα μέτρα σου κτλ κτλ, αλλά δεν παύει να έχει τα μειονεκτήματα λόγω θέσης... Πολύ βρωμιά μετά από ταξίδι, επικίνδυνη θέση (γλιστράει ο από πίσω κ πάει το σανιδάκι σου), κάποια στιγμή θα κρεμάσει κ η πόρτα κ η βάση (η συγκεκριμένη είναι 15 κιλά!!!), η σανίδα είναι κάθετα στον αέρα (δεν ξέρω για ποσα εκατοστά) κ φοβάμαι μην αρχίσει να κάνει κρακ κ στην περίπτωση αγοράς αυτής που βρήκα θα έχω δώσει κοντά στα 200 ευρά μόνο για να μεταφέρω την σανίδα... Δυστυχώς δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε τα εργαλεία για να φτιάξω μόνος μου τέτοια βάση... Γι αυτό θέλω να ψάξω λίγο παραπάνω την λύση να μπουν ράγες στον πολυεστέρα... αν γίνει αυτό, κ τα φωτάκια μου θα μπορώ να βάλω, κ κανά μπαγκάζι στην ανάγκη (όχι ότι μου έχει χρειαστεί, αλλά τουλάχιστον το πέδιλα θα πηγαίνουν όπως πρέπει)
Τις φώτο τις περιμένω!!! κ μια προσφορά από τον ξάδελφο δεν θα με χαλούσε!!!!
Γνώμες, απόψεις, συμβουλές δεκτές!!!!!
Edit: Μεγάλη μαγκιά!!!!--->
http://www.bestop.com/index.php?s=40 διαβάστε το αρχείο εγκατάστασης, οι μάγκες εκτός του ότι βάζουν μπάρες (κ όχι ράγες που σημαίνει πιο οικονομικό για μετά) στηρίζουν το μπροστά κομμάτι της οροφής σε περίπτωση που θέλεις να το βγάλεις σε απρόσμενη λιακάδα!!!!