0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εμεις το ηλεκτρικα εμπλεκομενο θα προτιμουσαμε αλλα δεν εχει παρει κανενα το ματι μας για Jimny Ξερεις κατι που δεν ξερουμε?
Επειδη ως τωρα και διορθωστε με αν κανω λαθος,δεν εχει προκυψει ποτε περιστατικο με κομμενα πισω ημιαξονια σε Jimny
Παράθεση από: Georg στις Οκτώβριος 26, 2006, 20:37Επειδη ως τωρα και διορθωστε με αν κανω λαθος,δεν εχει προκυψει ποτε περιστατικο με κομμενα πισω ημιαξονια σε Jimnyμονο ενας barbarian lookin' 4fun εχει κοψει πισω !
Οχι ρε αυτό που έφτιαξες τώρα....δεν σπάει...
Ποιός είναι ο Αμοργιανός και τι ακριβώς φτιάχνει??? Υπάρχει κάπου κάτι να διαβάσω εδω μέσα?
Η προσωπική μου άποψη είναι να ψάξουμε λίγο το LSD της Calmini ( που είναι αυτό που εισάγει ο Βέλγος). Αν το ποσοστό εμπλοκής είναι χαμηλό δηλ. max 35% τότε αποτελεί την ιδανική λύση για on/off χωρίς να ταλαιπωρεί την μετάδοση. Είναι πλέον μια επιλογή πολλών κατασκευαστών ακόμη και SUV να χρησιμοποιούν "ελαφρά" LSD. Μάλλον για τους μή "σιδεροφάγους" απο εμάς είναι μια σχετικά οικονομική κίνηση. Εχω στείλει σχετικό mail στην Calmini να μου δώσουν το ποσοστό εμπλοκής.Γενικά τα περισσότερα "Lockers" του εμπορίου πλήν ορισμένων μου φαίνονται λίγο "παπατζιλίκια" εφόσον κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία τους.
Παράθεση από: Michalis στις Οκτώβριος 26, 2006, 23:11Η προσωπική μου άποψη είναι να ψάξουμε λίγο το LSD της Calmini ( που είναι αυτό που εισάγει ο Βέλγος). Αν το ποσοστό εμπλοκής είναι χαμηλό δηλ. max 35% τότε αποτελεί την ιδανική λύση για on/off χωρίς να ταλαιπωρεί την μετάδοση. Είναι πλέον μια επιλογή πολλών κατασκευαστών ακόμη και SUV να χρησιμοποιούν "ελαφρά" LSD. Μάλλον για τους μή "σιδεροφάγους" απο εμάς είναι μια σχετικά οικονομική κίνηση. Εχω στείλει σχετικό mail στην Calmini να μου δώσουν το ποσοστό εμπλοκής.Γενικά τα περισσότερα "Lockers" του εμπορίου πλήν ορισμένων μου φαίνονται λίγο "παπατζιλίκια" εφόσον κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία τους.Κανενα νεο για το ποσοστο εμπλοκης του LSD της CALMINI?