................................
Γενικά θέλω να γίνει αντιληπτό ότι δεν έχω κανέναν θέμα με σένα προσωπικά... η διαφωνία είναι επί της αρχής... εσύ σκέφτεσαι το χρώμα του προφυλακτήρα σου, κ εγώ το παιδάκι, την γυναίκα, τον παππού, την γιαγιά κ μένα που μπορεί να βρεις σε μια στιγμή απροσεξίας σε μια όπισθεν... μην κολλήσεις στο παράδειγμα... μείνε στην ουσία... πλαστικό, σίδερο κτλ vs σωματική κατάσταση ανθρώπου...
αν συνεχίσεις να επιμένεις να έχεις τον κοτσαδόρο πάνω, πρέπει να σου πω ότι για τον σκοπό που τον θέλεις δεν κάνει καλή δουλειά... υπάρχουν σιδερένιοι προφυλακτήρες που δένουν στο σασί (λένε ότι κ δέντρο πέφτει αν πέσεις πάνω του), διάφορες μπάρες που μπαίνουν γύρω από τους υπάρχοντες προφυλακτήρες κ προσφέρουν κ πολλά στηρίγματα για προβολείς κτλ κτλ...
Πάντα φιλικά!
Πόσταρε αν θέλεις δύο λινκς εδώ πέρα διότι ποτέ δεν έχω δει crash test σε αυτοκίνητο
που είχε κοτσαδόρο και σε αυτοκίνητο που δεν είχε , γιατί πραγματικά θα ήθελα ένα τέτοι κρασ τεστ.
Κοίτα επειδή τράβηξε πολύ η όλη συζήτηση και επειδή ούτε εγώ έχω κάτι μαζί σου, απλά δεν θεωρώ ότι κάνω κατι κακο.
Γιατι και εγώ αν θέλω να το γενικεύσω όπως το γενικεύεις εσύ και να το τραβήξω και περισσότερο το να οδηγας
αυτοκίνητο είναι κακό για πολλούς και διαφορους λόγους..οπότε πάμε αλλου΄.
Πως θα χτυπήσεις έναν ανθρωπο που περνά από πίσω σου ? μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό
Εσυ δεν κοιτάς πίσω όταν κάνεις όπισθεν ?? Αν κοιτάς αποκλείεται να τον χτυπήσεις.
Εάν δεν κοιτάς τοτε "δασκαλε που δίδασκες " μου θυμίζει η συνομιλία μας..
Τεσπα επeιδή η όλη συζήτηση μπορεί να κρατήση πάρα πολύ και νόμιζω ότι είμαστε και off topic,
Δέχομαι οτι κάνω κάτι παράνομο και το είπα εξάλλου και από την αρχή ότι ρισκάρω και για τις
συνέπειες αυτού που κάνω.
Για το ΔΝΤ ευτυχώς που ήρθε να πάνε όλοι οι κλέφτες και τα τεμπελόσκυλα σπίτι τους ή να σηκωθούν,
από τα γραφεία τα οποία κοιμούνται και νομίζουνε ότι δουλευουν.
Και παρ'όλο που την πληρώνω και εγώ ξόφαλτσα επειδή κατι λαμόγια τα μασάγανε δεν με πειράζει
γιατί είναι η μόνη ελπίδα να γλυτώσουμε από τα λαμόγια αυτά.
Ούτως η αλλως εγώ και όλη μου η οικογένεια δουλεύουμε σαν ιδιωτικοί υπάλληλοι , δεν είχα ποτέ μου
μαγαζιά και επιχειρήσεις που να μην δηλώνουνε τίποτα και να φοροδιαεφεύγουν, δεν έχω ήμασταν
ποτέ δημόσιοι υπάλληλοι επειδή το επιλέξαμε να μην είμαστε,
και εδώ και 20 χρόνια που δουλεύω από 18 έμαθα τι πάει να πει σκληρη δουλειά γιατι σπούδαζα
και δουλευα ταυτόχρονα και έμαθα ότι αυτόι που δουλεύουνε πραγματικά δεν έχουνε να
φοβηθούνε τίποτα ότι και να γίνει.
Και το άλλο που έμαθα είναι ότι σε αυτή την χώρα μόνο οι μισθωτοι πληρώνουνε εφορεία
(έχω πληρώσει 19 φορές και μία μου επιστρέψανε) .
Είμαι εντελώς off topic ποια...
Φιλικά πάντα.
Υ.Γ. δεν ξαναποστάρω γιατι είμαστε off topik.