0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jimever στις Ιούνιος 21, 2010, 16:03Παράθεση από: Majestix στις Ιούνιος 20, 2010, 14:12distixos ego pithanotata akyrono dioti paizei taksidi stin korea... Εγώ πάντως,έχω ελπίδες... Εσύ?Έχω αλλά λίγες... 14 Ιουλίου θα πρέπει να έχω τελειώσει με το πλοίο.. οπότε...
Παράθεση από: Majestix στις Ιούνιος 20, 2010, 14:12distixos ego pithanotata akyrono dioti paizei taksidi stin korea... Εγώ πάντως,έχω ελπίδες... Εσύ?
distixos ego pithanotata akyrono dioti paizei taksidi stin korea...
1. Majestix - Russo2. Jimever -Άννα-Νικόλας.Ξενοδοχείο Αναστασίου στο Ψαροπούλι.Παρασκευή 9-Κυριακή 11 Ιουλίου. 3. givrgos δυστηχος ακυρο 4. nasanto - Koyote5. Χάρης (θέλω, αλλά να δούμε μέχρι τότε)6. DinDin7. Menia (πιθανότητα διαμονής στο Πευκί από Παρασκευή; )8.
ΥΓ. Δωμάτια που υπάρχουν ? κανένα τηλέφωνο ?
Το χειμώνα χειμερινή διαβιώση στα όρη με σκηνή και το καλοκαίρι τζακούζι ?
Παράθεση από: russo στις Ιούνιος 24, 2010, 11:07Το χειμώνα χειμερινή διαβιώση στα όρη με σκηνή και το καλοκαίρι τζακούζι ? Το κρύο δε με πειράζει, με τη ζέστη έχω πρόβλημα, όλη μέρα μεσ' τον ιδρώτα και τη σκόνη δε μπορώ να κοιμηθώ αν δεν κάνω το μπάνιο μου, είμαι λουλούκα... Εσείς δηλαδή θα μείνετε σε σκήνή στο βουνό ?
Παράθεση από: Metalaxe στις Ιούνιος 25, 2010, 08:36Παράθεση από: russo στις Ιούνιος 24, 2010, 11:07Το χειμώνα χειμερινή διαβιώση στα όρη με σκηνή και το καλοκαίρι τζακούζι ? Το κρύο δε με πειράζει, με τη ζέστη έχω πρόβλημα, όλη μέρα μεσ' τον ιδρώτα και τη σκόνη δε μπορώ να κοιμηθώ αν δεν κάνω το μπάνιο μου, είμαι λουλούκα... Εσείς δηλαδή θα μείνετε σε σκήνή στο βουνό ? Αντώνη καλημέρα,εαν πατήσεις στο google "Ψαροπούλι" θα σου βγάλει εκτός αυτό που έχω αναφέρει εγώ,άλλα 5-6 ακόμα...η επιλογή δική σου! Όλες οι λουλούκες μαζί αγκαλίτσα.
Παράθεση από: jimever στις Ιούνιος 25, 2010, 08:55Παράθεση από: Metalaxe στις Ιούνιος 25, 2010, 08:36Παράθεση από: russo στις Ιούνιος 24, 2010, 11:07Το χειμώνα χειμερινή διαβιώση στα όρη με σκηνή και το καλοκαίρι τζακούζι ? Το κρύο δε με πειράζει, με τη ζέστη έχω πρόβλημα, όλη μέρα μεσ' τον ιδρώτα και τη σκόνη δε μπορώ να κοιμηθώ αν δεν κάνω το μπάνιο μου, είμαι λουλούκα... Εσείς δηλαδή θα μείνετε σε σκήνή στο βουνό ? Αντώνη καλημέρα,εαν πατήσεις στο google "Ψαροπούλι" θα σου βγάλει εκτός αυτό που έχω αναφέρει εγώ,άλλα 5-6 ακόμα...η επιλογή δική σου! Όλες οι λουλούκες μαζί αγκαλίτσα. Jimever, σκηνή έχεις??
Αντώνη καλημέρα,εαν πατήσεις στο google "Ψαροπούλι" θα σου βγάλει εκτός αυτό που έχω αναφέρει εγώ,άλλα 5-6 ακόμα...η επιλογή δική σου!
Παράθεση από: jimever στις Ιούνιος 25, 2010, 08:55Αντώνη καλημέρα,εαν πατήσεις στο google "Ψαροπούλι" θα σου βγάλει εκτός αυτό που έχω αναφέρει εγώ,άλλα 5-6 ακόμα...η επιλογή δική σου! Ευχαριστώ Γιάννη...
Για ξεκουνάτε λίγο και δηλώστε συμμετοχές...Έρχεται,έρχεται σαββατοκύριακο τρελό με russo αρχηγό...Ο καιρός θα βοηθήσει,το Jimny ελπίζω να μη τα φτύσει και όποιος έρθει τις μπαταρίες θα γεμίσει...