http://www.youtube.com/watch?v=tWcIiLFIug0Να πιστέψουμε στα UFO ή όχι?
Τι είναι αυτά στο βιντεάκι? Στο Google earth πάντως υπάρχουν.... τα τσέκαρα.....
Το
πρώτο δεν ξέρω τι είναι... (
Ανατολική Αίγυπτος)
Το
δεύτερο είναι ένα παρκάκι (σίγουρα ανθρώπινο - υπάρχει φωτό στο Google με το ονομα Koru) (
Νέα Ζηλανδία)
Το
τρίτο.... τι να πω... εκτός από το ίδιο το σχήμα, υπάρχουν πολλά άλλα ακαταλαβίστικα εκεί γύρω...(
Αλγερία κοντά στη Τυνισία)
Το
τέταρτο μάλλον είναι τεχνητό mark για το Google (πιθανόν σημάδι ευθυγράμμησης). Κάτι δε μου πάει καλά στο animation πάντως. Είναι 5 λεπτά με αυτοκίνητο από τη πόλη που σπούδασα εγώ και η Denise (
Κεντρική Αγγλία)
Το
πέμπτο μοιάζει με λαβύρυνθο. Δε καταλαβαίνω τι είναι. Πάντως λίγο βορειοανατολικά 5.7 χιλιόμετρα υπάρχει αεροδρόμιο UFO και βοηθητικοί διάδρομοι ανατολικότερα... Δεν είναι κανονικό αεροδρόμιο. Πάντως υπάρχουν πολλές ροδιές αυτοκινήτου αλλά όχι δρόμοι (
Βορειοδυτική Κίνα)
Το
έκτο είναι κοντά στο πέμπτο αλλά φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει...... Το φάρδος των γραμμών έναι περίπου 250 μέτρα. Οι ροδιές όμως δεν ταιριάζουν με αυτοκίνητα μιας και είναι τεράστιες (
Βορειοδυτική Κίνα)
Το
έβδομο είναι βορειο δυτικά του
Phoenix - Arizona.99,9% ανθρώπινο, μιας και βλέπω και έναν τεράστιο επιταγχυτή εκεί δυτικότερα...Περιοχή δοκιμών.
Το
όγδοο σίγουρα ανθρώπινο (150 μέτρα από αεροδιάδρομο) (
Νησί Adak - Β. Ειρηνικός)