Άν και τώρα το ψειρίζω, αλλά "κουβέντα να γράφεται", τα φώτα τα έχω ανοίξει και όντως είναι γεμάτο άλατα και σκουριά το κουτί και οι επαφές του. Αλλά τα λαμπάκια λειτουργούν και ανάβουν όλα εκτός από δεξιά μεριά, τα άλλαξα θέσεις και διαπίστωσα ότι δεν φταίνε αυτά. Την πρίζα από τα φώτα την άνοιξα και αυτήν και είδα πως μέσα είναι όλα σαν καινούργια ακόμα και η υγρή σιλικόνη η το w40 που έχει μέσα είναι σαν να το έριξες τώρα, επαναλαμβάνω την πρίζα πάντα την αφαιρώ πριν το ρίξω στη θάλασσα. Η πρίζα του κοτσαδόρου είναι σε κακό χάλι, όλα μία μάζα όπως έγραψα και πριν και αυτό επειδή το ρίχνω πολλές φορές από παραλία και όχι από γλίστρα με κατάλληλη κλίση με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά και η πρίζα του κοτσαδόρου.
Λέω να βγάλω και εγώ τον προφυλακτήρα setteras για ποιο σωστή τοποθέτηση, ξεκουμπώνει εύκολα φαντάζομαι ε?
Greenjimny έχεις απόλυτο δίκιο απλά είμαι λίγο τεμπέλης και για αυτό ταλαιπωρούμαι
, by the way θέλω να περάσω μέσα στη βδομάδα από το μαγαζί να πάρω μια προσφορά για κονσόλα κομπλέ με τιμόνια ντίζες κτλ.