Και εμένα.
Από καιρό έχω στείλει στο e mail του συλλόγου ηλεκτρονική επιστολή παραιτήσεως και παράκλησης δημοσίευσής της καθώς και αποδοχής της.
Παραταύτα στις 20/12/05 έλαβα ενημερωτικό μήνυμα για Γενική Συνέλευση.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ούτε η επιστολή μου, ούτε η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. δεν ξεκαθάρισαν τη βούλησή μου. Να δηλώσω ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμώ να είμαι μέλος πλέον του συλλόγου, με τις παρούσες συνθήκες, να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλους όσους γνώρισα μέσο του φόρουμ αν και οι περισσότεροι έχουν και αυτοί αποχωρήσει και τα λέμε από άλλα φόρουμ. Για λόγους ιστορίας παραθέτω και την αίτηση παραιτήσεώς μου ξανά.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ. Προς Δ.Σ Jimnyclub,
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΝΗΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Jimnyclub ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΩΣ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΜΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,
ΚΑΤΣΕΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ,
ΙΩΑΝΝΙΝΑ