Αποστολέας Θέμα: Αγορά μεταχειρισμένου Jimny  (Αναγνώστηκε 983 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nidi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 1
Αγορά μεταχειρισμένου Jimny
« στις: Μάρτιος 01, 2010, 11:59 »
Καλημέρα σε όλους παιδιά...
Καινούργιος στο Φόρουμ και ίσως και μόνιμος! Και αυτό γιατί δεν είμαι ακόμα κάτοχος ενός Jimny. Ψάχνω αρκετό καιρό αυτοκίνητο και πραγματικά έχω πελαγώσει. bhe bhe bhe Ξεκίνησα με μικρά οικονομικά και αξιοπιστα Γιαπωνεζάκια (Yaris, Getz κλπ) και μετά από κάποιες ακόμα "ιδιαίτερες" επιλογές κατέληξα σε τζιπάκι 1300. Δηλαδή JIMNYή TERIOS. Μιλάμε για μοντέλα δεκαετίας φυσικά, λόγω κόστους απόκτησης. Ζω σε νησί (αντίο Αθήνα) και πραγματικά αν και η κατανάλωση που (δυστυχώς) με ενδιαφέρει θα είναι αυξημένη με ένα τέτοιο αυτοκίνητο, πιστέυω ότι αξίζει τον κόπο. Απλά και μόνο η διαδρομή για το σπίτι μου, είναι ικανή να "σπάσει" οποιοδήποτε αυτοκίνητο πόλης... Δεν έχω ιδιαίτερες οδηγικές απαιτήσεις  ούτε στον δρόμο αλλά ούτε και στο χώμα (ακόμα...) 'Οπως καταλάβατε με νοιάζει η αξιοπιστία και η μικρή συχνότητα παρουσιασης βλαβών. Και η κατανάλωση φυσικά... αφού σύντομα εδώ η βενζίνη θα φτάσει το 1,5 ευρώ.....!!!!!! Αυτά πάνω κάτω για την ιστορία... Το αυτοκίνητο θα το πάρω από μαντρά κατα πάσα πιθανότητα και θα πάω με εναν φίλο κυνηγό που ασχολείται με τζιπ. Η γνώσεις και η συμβουλές σας θα μου είναι σημαντικές. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...

υ.γ. Δεν ξέρω αν έχω βάλει το θέμα στην σωστή ενότητα...

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

  • Jimny
  • Μηνύματα: 1247
  • Φύλο: Άντρας
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
Απ: Αγορά μεταχειρισμένου Jimny
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 01, 2010, 12:48 »
Γεια σου φιλε και καλως ορισες.
Καταρχην το Getz ειναι κορεατικο και οχι γιαπωνεζικο.
Να προσεξεις να μην σε ξεγελασουν με κανενα νοικιαρικο γιατι ολα τους ειναι σε αθλια κατασταση ασχετα αν τα ψιλοσυμμαζευουν οταν τα πουλανε.Επισης να κοιταξεις καλα το αμαξι για σαπιλες και σκουριες, διοτι αμαξι δεκαετιας σε νησι κιολας...θα εχει τετοια ψιλοπροβληματακια.
Με τις μαντρες δεν τα παω πολυ καλα γιατι ως συνηθως κουκουλωνουν πολλα κουσουρια των αυτοκινητων που πουλανε...τωρα αν το αμαξι που θα παρεις χρειαζεται καποιες αλλαγες λογω φυσιολογικης φθορας οπως αμορτισερ-λαστιχα-τακακια κλπ δεν θα πρεπει να σε απασχολει.Και το δικο μου οταν το πηρα τα ηθελε ολα αυτα αλλα οταν μπηκα μεσα μυριζε ακομα καινουργιο, το σαλονι δεν ειχε ουτε την παραμικρη φθορα και ναι το αμαξι δεν ειχε βγει εκτος δρομου.Το πηρα απο μια γυναικα που το πουλουσε λογω εγκυμοσυνης και ως γνωστον το jimny δεν προσφερεται για οικογενειακες καταστασεις. ;)
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος Setteras

  • Jimny
  • Μηνύματα: 747
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αγορά μεταχειρισμένου Jimny
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 01, 2010, 20:58 »
  Φίλε εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις από ιδιώτη γιατί οι επαγγελματίες ξέρουν να κρύβουν κάποια πράγματα. Και σίγουρα να προσέξεις μην ήταν νοικιάρικο το αυτοκίνητο πριν ( άμα το χρώμα είναι μεταλικό το πιθανότερο να μην είναι νοικιάρικο ). Ακόμα από τα πρώτα πράγματα που κόβει η αλμύρα είναι το πίσω μέρος από τα μπράτσα των υαλοκαθαριστήρων ( εκεί που είναι το ελατήριο ) οπότε ρίξε και εκεί 1 προσεκτική ματιά για τυχόν σκουριές  ;).

Αποσυνδεδεμένος givrgos

  • Jimny
  • Μηνύματα: 437
  • Φύλο: Άντρας
  • ΟΚ ΟΛΑ!
Απ: Αγορά μεταχειρισμένου Jimny
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 01, 2010, 21:06 »
και ακομα καλυτερα τα πιο πολλα νοικιαρικα ειναι καμπριο ειδικα σε νησια.
ola kala!