Αποστολέας Θέμα: τρέμουλο και συνεργείο  (Αναγνώστηκε 14313 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PANOS72

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • Mad for mud
Απ: τρέμουλο και συνεργείο
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 19, 2010, 20:49 »
όπως λένε...ότι δεν μπορείς να αποφύγεις απόλαυσέ το! yah

Ναι, ρίχνει και τα παχάκια στα άνω άκρα !  Σαν power plate ένα πράμα, με άλλο σχήμα. Και άσε τους άλλους να πληρώνουν γυμναστήρια. 
www.youtube.com/user/PanosJimny?feature=mhw4 <Panos72 Youtube channel
www.greektube.org/user/panji                              <Panos72 Greektube channel

Αποσυνδεδεμένος Setteras

• Jimny
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 19, 2010, 21:06 »
ότι δεν μπορείς να αποφύγεις απόλαυσέ το! yah
[/quote]

Για απόλαυση δεν ξέρω αλλά για συνήθεια σίγουρα ναι  :D.

Αποσυνδεδεμένος jim_alexop

• Jimny
  • www.alexopoulos.info
    • navigate business solutions
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 19, 2010, 21:45 »
εμένα μου άλλαξαν στη suzuki κάτι ρουλεμάν και ροδέλες κτλ και μέχρι στιγμής είναι μια χαρά,έδεσε και πολύ το τιμόνι γιατί πριν είχε λίγο μπόσικο.

Αποσυνδεδεμένος psebos

• Jimny
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 20, 2010, 01:11 »
Λοιπόν άργησα να απαντήσω γιατί ήθελα να δοκιμάσω το αυτοκίνητο. Το πρόβλημα με το τρέμουλο για εμένα ήταν πολύ σοβαρό
ακριβώς όπως στο video http://www.youtube.com/watch?v=iMLVa-TNb9o&feature=related

Ο κύριος που μου έκανε την ζυγοστάθμιση ισχυρίστηκε ότι τα λάστιχα είναι στραβά και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα οπότε
οπότε πρόσθεσε κάτι βαρίδια στο περίπου (με το μάτι όπως είπε).

Το πρόβλημα εξαφανίστηκε μέχρι στιγμής. Μπορεί να έχω γύρω στα 80 καμιά φορά ένα μικρό τρέμουλο το οποίο δεν ενοχλεί
καθόλου.

Φαντάζομαι και οι άλλοι που μιλάνε για ροδέλες κτλ είναι ένας άλλος τρόπος αντιμετώπισης. Αλλά τελικά για εμένα η ζυγοστάθμιση (πάνω στο αυτοκίνητο) δείχνει να δούλεψε. Προφανώς και περιμένω κάποια στιγμή να το ξανακάνει αλλά ξέρω τώρα πως θα το αντιμετωπίσω!

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας

Αποσυνδεδεμένος alemx

• Jimny
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 20, 2010, 15:07 »
Εγω εχω μοντελο 99 και τετοια προβληματα δεν εχει.Αυτο στο βιντεο ειναι τραγικο παιδες.
Ενα μικρο τζογο εχω μονο ,ξερει κανεις πως διορθονεται?

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 20, 2010, 22:53 »
Εγω εχω μοντελο 99 και τετοια προβληματα δεν εχει.Αυτο στο βιντεο ειναι τραγικο παιδες.

Φαινεται φιλε μου πως τα δικα μας που ειναι παλιοτερα αντεχουν στο χρονο.. 87 Ουτε το δικο μου τρεμει!
Βαλε ενα αμορτισερ τιμονιου για να διορθωσεις τον τζογο. ;)
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος 4kinitos

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 21, 2010, 02:49 »

Φαινεται φιλε μου πως τα δικα μας που ειναι παλιοτερα αντεχουν στο χρονο.. 87 Ουτε το δικο μου τρεμει!

ενα μικρο τζογο τον εχει το τιμονι εκ κατασκευης. με το αμορτισερ τιμονιου δεν θα αλλαξει κατι. επιπλεον εχει σημασια που εμφανιζεται ο τζογος. Αν εχει μποσικα το μπαλακι που ειναι στο Ζ του τιμονιου για παραδειγμα τι να κανει το αμορτισερ τιμονιου ? (αν θα μπορουσε να δουλεψει σε τοσο μικρες ανοχες φυσικα)
φωτια στις γραμματειες....

Αποσυνδεδεμένος dims

• Jimny
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 21, 2010, 08:28 »
την Παρασκευή πήγα κι εγώ το δικό μου στη Suzuki για "μετρήσεις" και μου είπαν ότι θα αλλάξουν κάτι ροδέλες, σινεμπλόκ κλπ και...ο θεός βοηθός!
απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει συγκεκριμένη λύση για όλα τα αυτοκίνητα, αλλά δοκιμάζουν 2-3 πράγματα ανάλογα με την περίπτωση

μόλις το πάρω θα σας πω εντυπώσεις

Αποσυνδεδεμένος alemx

• Jimny
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 21, 2010, 09:18 »

ενα μικρο τζογο τον εχει το τιμονι εκ κατασκευης. με το αμορτισερ τιμονιου δεν θα αλλαξει κατι. επιπλεον εχει σημασια που εμφανιζεται ο τζογος. Αν εχει μποσικα το μπαλακι που ειναι στο Ζ του τιμονιου για παραδειγμα τι να κανει το αμορτισερ τιμονιου ? (αν θα μπορουσε να δουλεψει σε τοσο μικρες ανοχες φυσικα)

υπαρχει ενας μικρος τζογος οταν ειναι ακινητο το αυτοκινητο,οταν πας με χιλιομετρα νιωθεις οτι εχει ενα μικρο κενο απο το κεντρο μεχρι το αριστερα ή δεν δεξια ,την κινηση  που θελεις να κανεις δηλαδη.
Το Ζ που λες εννοεις την μπαρα ζαμφορ?Εχω αλλαξει σινεμπλοκ σε αυτη προσφατα.Τι εννοεις?

Αποσυνδεδεμένος 4kinitos

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 21, 2010, 11:12 »

υπαρχει ενας μικρος τζογος οταν ειναι ακινητο το αυτοκινητο,οταν πας με χιλιομετρα νιωθεις οτι εχει ενα μικρο κενο απο το κεντρο μεχρι το αριστερα ή δεν δεξια ,την κινηση  που θελεις να κανεις δηλαδη.
Το Ζ που λες εννοεις την μπαρα ζαμφορ?Εχω αλλαξει σινεμπλοκ σε αυτη προσφατα.Τι εννοεις?

Στο Ζ που λεω ειναι η μπαρα του τιμονιου. Τσεκαρε και αυτην.
φωτια στις γραμματειες....

Αποσυνδεδεμένος dims

• Jimny
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 02, 2010, 12:36 »
την Παρασκευή πήγα κι εγώ το δικό μου στη Suzuki για "μετρήσεις" και μου είπαν ότι θα αλλάξουν κάτι ροδέλες, σινεμπλόκ κλπ και...ο θεός βοηθός!
απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει συγκεκριμένη λύση για όλα τα αυτοκίνητα, αλλά δοκιμάζουν 2-3 πράγματα ανάλογα με την περίπτωση

μόλις το πάρω θα σας πω εντυπώσεις

το πήρα την περασμένη εβδομάδα, το κυκλοφόρησα και τρέμουλο τέλος! κάτι ροδέλες αλλάξανε που κοστίζουνε κανονικά 4-5€, αλλά εγώ ήμουν μέσα στην εγγύηση. γενικώς έμεινα ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένα αντιπροσωπεία

Αποσυνδεδεμένος tanasis

• Jimny
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 02, 2010, 20:29 »
Και εγώ το πήγα στην suzuki , μου αλλάξανε ροδέλες ,σινεμπλόκ κτλ . Το τρέμουλο σταμάτησε . Χάρηκα!
Αλλά για κανα μήνα. Το γνωστό σε όλους τρέμουλο ξαναγύρισε.

Αποσυνδεδεμένος DirectionLess

• Jimny
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 02, 2010, 21:32 »
Το ίδιο και σε εμένα.

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 02, 2010, 23:08 »
να πω κατι ρε παιδια....δωκιμασε κανεις με 4χ4 hi αν το κανει ?
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος jim_alexop

• Jimny
  • www.alexopoulos.info
    • navigate business solutions
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 03, 2010, 00:52 »
εμένα με το 4χ4Η έτρεμε πολύ λιγότερο ως καθόλου.