Αποστολέας Θέμα: KAΛΛΙΔΡΟΜΟ όρος - Κυριακή 9 Απριλίου 2006 - Μονοήμερη "απόδραση"!!!  (Αναγνώστηκε 4080 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Bl@ckDog

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 42
Ξεκινώντας από το πρωί φαινόταν ότι θα είναι γεμάτη περιπέτεια η ημέρα αφού καθώς είχα μεριμνήσει να έχω στη διαθέσει μου μια ώρα για να φτάσω στο ραντεβού μας κατάφερα να αργήσω και κανα 20 λεπτό…και για αυτό ζητώ έστω και καθυστερημένα συγγνώμη από όλους…!!!....αλλά δεν είχα υπολογίσει καλά την υπερβολικη ταχυτητα που μπορει να αναπτυση το σαμι.
Εφοσον μετα από τηλεφωνικες και ραδιοερασυτεχνικες(cb)συνδιαλεξεις το κονβοϊ έχει ξεκινησει και τσουπ …μπαινω μέσα καπου ενδιάμεσα….και ξεκιναμε….αν και ειχα υπολογισει να φουλαρω εκει…αλλα ειπαμε να σταματησουμε παρακατω.
Σταματαμε μετα για βενζινη οποτε βαζω και πλεον δεκα πεντε λιτρα μέσα στο κανιστρο που ειχα φερει και δινω μετα την μανικα στον υπαλληλο να βαλει στο σαμι.
Μου ρωταει ποσο να βαλω καθως κατι εψαχνα μέσα στο αυτοκινητο και ειπα μηχανικα ….εαν παρει τριαντα ευρω σταματας..ξεροντας ότι από τελειως αδειο με περιπου τριαντα γεμιζεις….αλλα ξεχασα και ότι εβαλα 15 λιτρα από πάνω. Οποτε φευγουμε και ειμαι περιπου μισο.
Στο δρομο να εχει πεσει πολλη γελιο με το «βαρκα-γιαλλο» του σαμι μου διοτι με τα πολλη μαλακα αμορτισερ και βγαλμενη αντιστρεπτικη νομιζω κοναγε παρα πολληηηηη…..χαχαχαχα….νομιζω οτι ερχοντουσαν με τη σειρα απο πισω και μπροστα να δουνε….χαχαχα…καποια στιγμη λεω στο cb «ότι κουναει σαν πουτ@ν@» και ο νικσι λεει ότι παρεκτρεπωμαι και συστηνει τη λεξη….»πορ.η»….αλλα όταν ηρθα κοντα του συμφονησε…..η μαλλον επιφωνησε αμαν κοναει σαν πουτ….. και ότι δεν μπορουσε να το δει μονο μιας σε καποιο καθρεφτη του τζιμνυ.

Φτανοντας στην εξωδο μας πλεον λεμε ολοι να γεμισουμε για τελευταια φορα τα ντεποσιτα πριν μπουμε χωμα……..αμ ντε……ο πρωτος δεν ειχε ρευμα….αλλα μας λεει ότι υπαρχει παρακατω και αλλα ……πρέπει να περασαμε τουλαχιστον 4-5 βενζιναδικα όλα κλειστα….μετα βρισκουμε ένα άλλο στην εξοδο του χωριου και μπαινουμε ολοι με τα τσαρουχια διπλη σειρα και ετσι να τελειωνουμε….ειχαμε ανησυχισει ότι δεν θα βρισκαμε ανοιχτό. Το υφος τις εκπληξης σε συνδιασμο με τις λυπης στον πρατιουχο όταν ειδε 13 τετρακινητα μαζεμενα να ξεδιψασουν από της αντλιουλες του και αυτος δεν ειχε ρευμα επησις δεν περιγραφεται. Αλλα ουτε και την δικα μας ,όταν πλεον μαθαινουμε ότι έχει διακοπη η δεη …..ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ…ουσιαστηκα.!!!! Φευγουμε πλεον χωρις να ειμαστε απολυτη σιγουρα για το που θα βρουμε βενζινη εάν θα είναι μετα από κανα 2-3 χωρια η παρα περα…..

Μπαινουμε χωμα και ξεκινανε τα πανεμορφα τοπια να μας ανταποδινουν τα μεχρι στιγμης προβληματα μας….και ξεχναμε προς το παρων το πρόβλημα της βενζινης.
Δεν αργει να βρεθει ο πρωτος λασπολακος ο οποιος ειχε περασμα αριστερα(πολλες ροδιες) και δεξια (μια ροδια)…και στη μεση …!!!!....εεε και που θα πηγαινε ο υπογραφων……αλλα επειδη φαινονταν στεγνω δυστυχος μπηκα δικινητος και όταν βουλιαξα μέσα πλεον ειταν αργα…..οποτε πλεον ερχετε ο Βαγγελης και με ένα τραβηγμα …..συννεχιζουμε…

Περνοντας τωρα πλεον και καποια αλλα λασπο λακους πλεον τετρακινητος …όλα καλά….δεν μασαμε πλεον μεχρι να φτασουμε σε ένα σσσς..ακι λιγο ανυφορικο με κατι αυλακια από ΜΕΓΑΛΟ τρακτερ…..

Εκει πλεον τα τρια σαμουρακια της παρεα ειπαν να πανε ευθεια να δουν την «βατοτητα» της κοπανας…….χαχαχα….ναι καλά ….η αληθεια είναι ότι θελαμε να παμε να κολλησουμε…!!!!!οσο πιο βαθεια γινονταν….!!!! Οποτε ειχαμε ένα οργιο από κολληματα,τραβηγματα με τα σαμι στα απατητα και τα αλλα τετρακινητα της παρεας από το δρομο του θεου….(και της λασπης)….αφου καταναλωσαμε αρκετο χρονο διασκεδαζοντας με την ολοι υποθεση….φυσικα υπαρχει αρκετο υλικο….και ααα…..βαγγεληηηηηη το βιντεοοοοο…..!!!....συνεχιζουμε ….(συνεχίζεται ….)
μελος του γκρουπ...."keep the rubber under club "