0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ρε φιλε, να του τη κανω αμα θελει, πολυ ευχαριστως, αλλα με τη προυποθεση να μη μου ζηταει... γαμο μετα!!!
Εσεις τα λετε ολα αυτα ενω δεν ξερετε εγω τι περναω.... Χτες το βραδυ μου ανακοινωσαν τηλεφωνικα οι αυλικοι του βασιλια μετα απο 80 μερες που ειχα κανει την αιτηση εγγραφης...οτι η αιτηση απορριφθηκε...γιατι δεν ημουν φιλικος με τα υπολοιπα μελη και γιατι δεν ειχα πνευμα συνεργασιας... Απο εκεινη τη στιγμη εχω πεσει σε βαθια καταθλιψη,δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα,δεν εχω φαει τιποτα ολη μερα (?!) και σκεφτομαι πολυ σοβαρα........................................................................................................................................................την αποπειρα αυτοκτονιας... Σας παρακαλω καντε ο,τι μπορειτε να με σωσετε γιατι δεν την παλευω,τι θα απογινω εγω τωρα χωρις το "βασιλειο"?
Πάντως τώρα που το αναφέρετε, άλλαξα τα passwords καλού κακού.
Παίδες δεν αξίζει να ασχολείστε άλλο με την παρτη τους δημόσια.
Παράθεση από: nicksi στις Απρίλιος 06, 2006, 14:46Ναι ρε φιλε, να του τη κανω αμα θελει, πολυ ευχαριστως, αλλα με τη προυποθεση να μη μου ζηταει... γαμο μετα!!! Και ΠΡΟΙΚΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
όπως τον λιγερόκορμο νεάνη με την πλούσια κώμη, ναι αυτόν που χειρίζεται με ευφράδια την γλώσσα και τα γράμματα....